Cel mai TABU subiect: Noua apocalipsă – LGBT (adică ăia nu heterosexuali)

homofobia religie
Pentru cei care nu știu LGBT este un acronim care se referă la întreaga comunitate lesby, gay, bisexuală și transsexuală.
Acum câteva zile a avut loc parada gay în București, lucru cu care nu sunt tocmai de-acord. Prin „nu sunt tocmai de-acord” mă refer la faptul că nu am nimic împotriva celor din LGBT (fiecare face ce dorește sub pătură), dar nu mi se pare tocmai okay să afișezi ostentativ chestia asta.

La cum văd eu lucrurile România este împărțită în 3 categorii când vine vorba de drepturile LGBT: religioșii care declară moarte și „ars pe rug la Satana”, nereligioșii homofobi („nu suport!”) și oamenii educați.

Dicuții și dezbateri pe tema asta am văzut o mie. E clar că niciodată nu se va ajunge la un consens. Chestia asta se întâmplă pentru că oamenii educați și deschiși la minte sunt prea puțini la număr, pentru că religioșii sunt extraordinar de mulți și proști și, nu în ultimul rând, pentru că există o convenție mută și ipocrită prin care lumea întreagă are impresia că una din ideologiile lui Hitler (care a omorât foarte mulți homosexuali) a dispărut.

Amu’… Din câte am observat, cei din LGBT își doresc să fie aprobate căsătoriile între persoane de același sex pentru a putea adopta un copil. Probabil că lucrul ăsta e imposbil. Să nu uităm faptul că în România anului 2013 se investesc milioane de euro într-o catedrală în timp ce educația e pe butuci și notele la bacalaureat sunt din ce în ce mai dezastruoase. De-asemenea, să nu uităm că până și în constituție va fi scris că dacă nu crezi în dumnizo și dacă refuzi să rostești jurământul pulii („așa să-mi ajute dumnizo”) nu ai dreptul la o funcție politică înaltă.

Totuși nu îmi doresc să reiau cele spuse despre religie și cre(ș)tini. Să revenim la drepturile LGBT și la cel mai important aspect: adopțiile.

Într-o țară în care orfelinatele și casele care asigură un acoperiș și o masă copiilor fără părinți sunt o fabrică care scoate pe bandă rulantă tot felul de inadaptați, drogați, infractori și bochetari, poate că soluția asta ar trebui considerată. Să nu uităm că toți copiii abandonați provin din familii sau relații straight. Apoi să iei un copil abandonat, care clar nu va avea o viață extraordinar de fericită, care va fi expus la tot felul de mizerii și să-l dai spre adopție unei familii mi se pare un lucru bun. Iar cele mai multe cupluri care vor să adopte sunt cele din LGBT pentru că, nu-i așa, nu își permit luxul de a crea singuri un copil.

Doi la mână, să nu uităm cât de mulți copii sunt maltratați de propriile familii, familii straight. Sunt extraordinar de multe cazuri cunoscute în care copii de 6-12 ani au fost abuzați sexual de tați/rude. De-asemenea, sunt extraordinar de multe cazuri de copii bătuți de părinți alcoolici. Sunt tare curios câte cazuri de genul cunoașteți, cazuri în care ambii părinți erau din LGBT. Eu nu cunosc niciunul.

În cele din urmă, aparent, totul se rezumă la faptul că un copil se va dezvolta anormal dacă nu primește învățături de la ambele sexe. Mie mi se pare amuzant argumentul ăsta pentru că nimeni nu-i poate verifica valoarea de adevăr. Nu ai cum să spui că ești ferm convins că se va întâmpla asta pentru că nu ai exemple relevante, nu ai povești care se ateste asta și, evident, nu ai trecut prin asta.

Prin persecutare și negarea drepturilor fundamentale nu vom ajunge nicăieri. În esență suntem oameni cu toții
.

În încheiere le sugerez mai marilor din țara asta care au ceva putere de decizie să legalizeze în mama mă-sii măcar un fel de acord legal/comuniune/ceva care să ofere statut de familie unui cuplu format din 2 persoane de același sex. Mă îndoiesc enorm că cei din LGBT își doresc o nuntă cu orez și porumbei la biserică. Ah, să nu uit: hai coae! ăștia din LGBT nu își doresc să subjuge toată populația Pământului și să o transforme în gay! fă-ți harakiri dacă gândești așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.