Cel mai Paşte liniştit

Nu ştiu cum v-aţi petrecut această perioadă religioasă a anului, dar pentru mine fu super mega chill. Sâmbătă am fost gospodar şi am făcut curat prin casă, apoi am halit la ai mei, iar duminică am fost în vizită la ai prietenei.
Mă aşteptam să văd glume de căcat prin jur, sau să fiu asaltat de oamenii credinţei că de ce nu mă duc la biserică, dar nu s-a întâmplat chestia asta.

Nu ştiu dacă doar în cazul meu lucrurile au stat aşa. Mi-s ateu, am stat la doi paşi de o biserică, iar acum stau la trei paşi de o biserică. Nu am văzut afişe lipite pe uşa de la intrare cu “veniţi de loaţ lumină”.

Învierea m-a prins în Firelands 10 HC. Nu am loat mare lucru, decât o sabie 2 handed de 391. Când lumea mergea pe stradă cu lumânările aprinse eu dădeam 30 k DPS lu’ Ragnaros.

Lumea din jur fu ok, aşa că oricine mi-a aruncat un “Hristos a înviat!” a primit înapoi un “ADEVARAT A ANVIAT!”. Mi se pare de bun simţ aşa. Paradoxal, şi pe AAR lucrurile au fost asemănătoare.

Mamele şi rudele gospodine au păstrat tradiţia. Eu am fost în doo părţi, aşa că am mâncare în frigider cât pentru doo săptămâni. La capitolul oo sunt boss, nici Năstase n-are atâtea.

Declar Paştele 2015 un adevărat succes. Felicitări organizatorilor şi GG participanţilor.

hrhrhrhrhr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.