Cel mai frumos secret din univers- Dvișii

Aceasta este continuarea acestui post. Pentru a face sens vă sfătuiesc să citiți mai întâi postul anterior.

Nenorocitul de Zaț m-a lăsat să aștept 5000 de ani fără să dea vreun semn! Am crezut că nu are pic de onoare, am crezut că ar fi mai bine să-mi trimit soldații atât în căutarea lui cât și în căutarea unei alte planete. Astăzi am primit mesajul lui, astăzi vine să-mi dea informațiile de care am nevoie. Sper să se fi meritat așteptarea! Oricum îi voi lua capul, indiferent cât de mic este.

Partea bună este că am descoperit o modalitate de a prelungi viața planetei noastre. Pentru rasa mea timpul nu are cine știe ce valoare. Planeta noastră este extraordinar de mare, noi ca ființe suntem extraordinari de mari și trăim mai mult cu cât deținem mai mult teritoriu. Când am încheiat contractul cu Zaț eram 35 de milioane de Dviși. Cât timp el a fost plecat în căutarea unei alte planete cu condiții asemănătoare de viață am realizat că doar cei puternici au dreptul la viață. Așadar am pus la punct o conspirație împreună cu alți 30 de Dviși. Rezultatul a fost unul foarte bun: în momentul de față suntem doar 10 mii de Dviși pe planetă și aceasta dă semne clare de vindecare. Aș putea spune că nu mai trebuie să ne mutăm dar din moment ce pot deveni cel mai puternic Dviș nu văd de ce nu aș profita de ceea ce-mi va aduce Zaț.

-Domnule, Zaț a ajuns.
-Perfect, spune-i să intre.

Uite-l cât e de caraghios! Se ascunde în carcasa unui robot, vierme microscopic!

-Lord Dviș, am venit cu informațiile pe care m-ați angajat să vi le aduc.
-Te ascult.
-Am găsit locul cu pricina, l-am studiat intens, în momentul de față vă uploadez absolut toate informațiile necesare pentru a înlătura rasa de ființe dominantă.
-Ce e asta? Elefant.ro?
-Este una dintre cele mai complete blibioteci ale lor, destul de avansată din punct de vedere tehnologic, doar ce au implementat un sistem foarte rapid de comenzi, printr-un singur click– veți înțelege mai bine o dată ce parcurgeți toate informațiile. Aveți acolo și cheia succesului sintetizată de Malcom Gladwell- unul dintre semenii lor inteligenți- în cartea „Outliers: The Story of Success”.
-Am înțeles. De ce a durat atât de mult?
-Voiam să mă asigur că aveți tăria necesară pentru a dăinui și că ei nu-și vor distruge planeta în absența mea. În schimb, când am revenit printre voi am fost impresionat. Atât pozitiv cât și negativ. Exact ca rasa umană v-ați omorât între voi și văd că doar cei „puternici” au supraviețuit.
-Nu e treaba ta cum am supraviețuit noi.
-Întocmai, nu mă privește. Dar nu meritați frumusețea Terrei, de aia voi șterge absolut toate datele ce au legătură cu acea planetă.
-Prea târziu. Lordul întinse mâna dreaptă spre robot și strânse pumnul.

Robotul fu dezintegrat însă Zaț nu era un oarecare, așteptându-se la așa ceva. Din confortul navei sale și la o distanță sigură transmise un ultim mesaj către Lord, căpetenia Dvișilor: „Voi călători înapoi spre Terra și le voi da absolut toate datele despre cum să se apere, la ce să se aștepte și cum să vă distrugă!”
-Da? Călătorie sprâncenată! Sper că ai baterii cu frumos pentru că eu tare cred că nu vei supraviețui călătoriei! Spuse Lordul cu un zâmbet malefic pe chip.

În timp ce Bob își pregătea mica armată pentru invadarea Terrei, Zaț gonea înapoi pentru a preveni rasa pe care o observase timp de 5000 de ani și de care se îndrăgostise. La jumătatea drumului realiză că nu are nicio șansă de izbândă așa că făcu un mesaj scurt și îl expediase către drona sa, Adi.

-Bă, îți sună telefonul! Adi!
-Hă? Da.
Adi se trezi buimac și căută noptiera după telefon. Îl găsi, îl deblocă și privi cu un ochi închis la mesajul de pe ecran. Nu făcea niciun sens. Băiatul se încruntă, se uită confuz prin cameră, mai citise o dată mesajul și apoi începuse să râdă:
-Ești nebun?! Ni mesaj! Nici măcar nu e de la vre-un număr anume… Spuse Adi întinzându-i telefonul fratelui său.

A doua parte dintr-o serie de articole pentru campania Elefant.ro prin intermediul Blogal Initiative.
Sursa foto: ambientart.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.