Cea mai zi!

Ieri a fost probabil cea mai zi a anului 2012 de până acum. Am început-o devreme și am terminat-o tot devreme căci eram secat de energie.

În linii mari am fost martorul la un epic fail și un apogeu de prostie în ceea ce a reprezentat revoluția în România anului 2012. Ultrași, bețivi și pensionari au ieșit pe străzi pentru a-și spune of-ul în timp ce tinerii au făcut revoluția în social media, după deviza „Hai pe străzi! Eu am examene dar voi fi acolo cu sufletul!” și „Dacă nu ieși pe stradă ești de-a lui Băse!”.

Am aflat de o întâlnire a blogosferei gălățene la care am reușit să mă autoinvit. Încă nu am înțeles de ce nu am reușit să dau de oamenii ăștia până acum dar dacă stau să mă gândesc bine, motivul e simplu: nu am vrut să dau de ei pentru că îmi doream eu prim-planul cu inițiativa Blogger de Galați- care a eșuat, de altfel. Am fost, i-am cunoscut pe unii dintre ei- oameni faini, zău!- și am fost primit în comunitatea bloGl(yay!). Sper ca pe viitor să îmbinăm ieșirile la bere(pe bune, bere, nu ceai, ca să nu mai vărs pe mine ca un newbie) cu proiecțele în online sau offline.

Am avut ditamai discuția pe skype cu ai mei prieteni cu care vom pune pe roate un proiecțel tare fain- despre care vă voi spune mai pe săptămâna viitoare- și o campanie în social media pentru AcademicLink.ro. Ne-am pus creativitatea la grea încercare și, zic eu, am reușit să găsim ceva chestii wow!. Grea încercare pentru că nu am fost unul lângă celălalt și ne-am confruntat cu probleme logistice și lipsa alcoolului.

Timpul(nu, nu bancul cu timpul) va fi singurul nostru inamic, deși, vorba aia, ziua are 24 de ore, de ce să ne plângem că nu avem timp?!

Am mai cunoscut câțiva oameni, deci m-am dezvoltat. Tu ce ai făcut ieri?

sursa foto: lookingglassreview.com

3 thoughts on “Cea mai zi!

 1. Adi says:

  Aveti dreptate cu link-ul, il voi repara de indata ce ajung la laptop. Referitor la “ba” eu am considerat ca nu deranjeaza… Da, ma mai insel uneori.

  Va multumesc frumos amandurora!

  Răspunde
 2. Alexandru Petras says:

  deci la mine mai merge cu ba cand vorbesc in trafic cu lumea … dar cobori discutia si risti sa nu te bage in seama decat prostii satului. Si lumea buna o sa te ignore … si tu o sa cresti mare si o sa te maturizezi iar cei din jurul tau vor fi doar oamenii din categoria “Ba”.
  Si verifica “ba” odata link-ul ala.

  Răspunde
 3. Liz says:

  Fara bă. Scrii bine si nu cred ca ai doar cititori de bă. Verifica linkul din postare. In rest, ne-om mai vedea si bârfi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.