Ce cultură?! Din mulă! Bere să fie!

Am mai scris eu pe aici despre chestii interesante care se întâmplă prin orașul ăsta de la sate. Ba chestii cu filme, ba cu muzeuri, ba cu teatru, ba cu diversitate culturală. Evident, rândurile astea nu ajung foarte departe și care ar trebui să le citească sunt ocupați cu testarea gustului semințelor, sunetului manelelor și a bumpți-bumpți-ului sau smardoiala în mașini ce costă mai mult decât apartamentul care merg pe benzină de 20 de lei- adică doar așa, cât să vadă zizdele.

Veste bună pentru unii, „io-te coae, bagă ăștia film pă faleză!” pentru alții dar fară surlete și trâmbițe( cam asta le doresc hârleților) de mâine începe festivalul de film intitulat „Future movie”. Știu, titlul nu e catchy, e chiar nițel banal. Am văzut posterul lipit în fața Teatrului Dramatic zilele trecute.

Îmi place că filmele proiectate sunt mișto și că proiectarea are loc după ora 21. Nu îmi place locația în schimb. Loc liber avem doar la Păpădie acolo dar e ocupat de festivalul berii Timișoreana. Acuma, dont get me wrong, i love beer dar mula mea… Nu era mai drăguț să fie acolo proiectate filmele?

Mă rog, una peste alta vreau să mă duc. Doritori dacă mai este dați-mi de veste aciulea sau pe Facebook.

Detalii despre eveniment puteți citi în articolul scris în Viața Liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.