Cazul HALUCINANT al Soarelui de pe Strada Tecuci. VEZI AICI de ce calcă lumea in cacat!

De ani buni- de când Pamantul chiar!- strada care face legătura dintre zona Masnitz si centura Galatiului se confrunta cu o problema majora: Soarele. Niciun primar de pana acum nu a venit cu un set de soluții pentru acest impediment ce le face riveranilor viața grea in fiecare dimineața.
Copacii din zona se feresc nerusinati si permit soarelui infernal de dimineața sa orbeasca privire oamenilor ce pleacă spre munca sau a copiilor care pleacă spre școală sau- HALUCINANT- a batraneilor nevinovați ce vor sa vadă cu cat s-a scumpit/ieftinit cartoafa sau morcovul in Piata Centrala.

Fenomenul este cu atât mai grav cu cat miile- 5 mai precis- de câini vagabonzi din zona defaimeaza in mod revoltător trotuarele, astfel oamenii fiind in pericol iminent de a se umple de noroc.

“Ce sa facem, mamaie? Primaria își bate joc de noi! Nu puteau sa instaleze si ei niște umbrele teleghidate sau niște drone self-sufficient care sa umble după fundurile noastre facandu-ne umbra?!” crede Saftica Gherghinoaia, o pensionara din zona. “E unealta diavolului la mijloc! La 2 case mai vale trăiește o familie care nu merge la biserica. De-aia dumnezeu ne pedepsește pe toți pogorand infernalul Soare… Cainta, maica, păgânii or sa ne distrugă împreună cu Satana!” a mai adăugat bătrână.

Rugati sa dea o declarație in sensul aceste, membrii administrației locale si-au vârât un dejt in curs si au spus doar atât: “Da’ sa-si cumpere in pelea mea o pereche de ochelari de soare!”.

Vom urmări evoluția subiectului. Tineti aproape!

1 thought on “Cazul HALUCINANT al Soarelui de pe Strada Tecuci. VEZI AICI de ce calcă lumea in cacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.