Caut oameni cu idei!

Toți oamenii au idei, nu contest treaba asta. Mă refer la faptul că oamenii pot fi împărțiți în două categorii din punctul ăsta de vedere. Pe de-o parte sunt cei cărora le vin idei dar le ignoră, nu le exprimă, lipsindu-le dorința de a schimba ceva în bine și pe cealaltă parte a baricadei sunt, mai puțini la număr, cei care când simt o idee încolțind în mintea lor fac tot posibilul să nu o uite, să o îmbunătățească și să o pună în practică.

Îmi place la nebunie să realizez lucruri de unul singur pentru că îmi pot trage foloasele și îmi pot asuma succesul. Dar pentru lucrurile cu adevărat îndrăznețe și mari, ai nevoie de încă cineva. Întotdeauna am crezut, oarecum, în paranormal și în capacitatea oamenilor de a face lucruri mult mai tari când sunt mai multe minți ce gândesc în același timp pe o idee.

Mi s-a și demonstrat treaba asta, în perioada în care am activat în AIESEC, când o echipă de 5-6 oameni concepea un proiect tare dar abia după ce era prezentat în fața celorlalți 30 de oameni era finisat și se definitiva ca fiind cu adevărat bun. Ideea ta e grozavă din punctul tău de vedere, dar atât timp cât știi să filtrezi e foarte benefic să ceri și părerea altora(oameni de încredere de preferat și nu ritarzi).

Așadar, vreau să identific oamenii ăia cu idei care vor să pună și în practică ceea ce gândesc. Pe de-o parte îmi doresc să identific bloggeri, pe de alta, tineri cu spirit antreprenorial. Nu îmi doresc asta pentru că vreau să-mi trag foloase ci pentru că vreau să aduc un impact pozitiv în orașul, țara, respectiv lumea asta. Deci nu mă deranjează să lucrez pe ideea altuia atât timp cât aducem ceva inovativ.

Pentru categoria de bloggeri am lansat inițiativa Blogger de Galați dar pe calea asta îmi arăt interesul și către antreprenoriat. Am câteva idei myself dar sunt total conștient că nu sunt finisate îndeajuns. În caz că ești în aceeași situație, ar trebui să stăm la un pahar de vorbă!

Dă-mi de veste!

sursa imaginii: www.opencreativity.ro

5 thoughts on “Caut oameni cu idei!

 1. Adi says:

  Iulian, voi arunca un e-mail spre tine. Doar ce mi-ai mai dat ceva entuziasm!
  Vorbim!

  Răspunde
 2. Adi says:

  Tocmai asta vreau să realizez, Cipi! Nu ai cum să aduci un impact pozitiv dacă nu știi să definești lucrul ăsta. Nu mi-e teamă să recunosc faptul că nici măcar eu nu știu să-ți dau o definiție precisă la sintagma „impact pozitiv”.

  Și sarcasmul e precis! Nu, nu caut un motiv să cinstesc o bere.

  Răspunde
 3. Iulian Boia says:

  Salut Adi!
  Si noi trebuie sa stam de vorba, lucrez la un proiect pe care vrem sa-l extindem la Galati si poate ne poti ajuta:) Da-mi un semn pe mail te rog!
  Spor in toate!
  Iulian

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.