Câteva observații făcute astăzi

Mdea, m-am plimbat cam prin tot orașul astăzi. Din păcate nu am făcut asta de plăcere ci de nevoie. În mare parte am avut căștile pe urechi, deci a fost /world OFF. Însă au fost și momente când reveneam cu picioarele pe pământ și observam anumite chestii.

Câteva observații făcute astăzi:

1. Oamenii proști te vor considera un ciudat doar pentru că asculți muzică satanistă. Prin satanistă ei înțeleg Marilyn Manson. Pana mea, bine pa! Atât timp cât am căștile pe urechi și muzica la maxim orice șușoteală sau remarcă la adresa mea trece mai neobservată ca o beșină dată în somn. ^_^

2. Băncile abia așteaptă să te agațe. A trebuit să-mi fac un card ca să entre banii și meleoanele de la munci( Ima bi rici, iu sanăvăbici!). Știam că la un moment dat se plătea o sumă de bani ca să-ți deschidă contul… Amu nimic! M-a rezolvat tanti aia în 2 timp și trei mișcări! Glumesc. Cred că am dat peste cea mai incompetentă funcționară ever! Cum mula mea să dureze 45 de minute să dai câteva click-uri, fratemeleu?!

3. Finanțele se șmecherește. Deja încep încet-încet să scape de cozile infernale. Mai o chestie on-line, mai o chestie la grămadă prin asociația de proprietari… Așa, bă! Felicitări! Ați ajuns și voi în anii 1990, ca în țările civilizate! Oh, wait! Suntem în 2012… să moară franța!

Și-am uitat ceva… Și am uitat și ce uitasem. Tipic. Și mă agit prea tare…

Dezacoardele nu sunt intenționate. Sunt un analfabet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.