Caș(parai) de (J)oi

Stăteam și mă întrebam puțin mai devreme când încă eram la școală un lucru: dacă afară se anunță cod GALBEN și PORTOCALIU de ploi, nu înseamnă că cerul face pipi?!

Rândurile următoare nu vor conține cine știe ce epifanii ci doar câteva lucruri de care m-am împiedicat în ultimele 24 de ore. Din păcate nu am reușit să mă împiedic și de un job drăguț, gândindu-mă din ce în ce mai serios cum ar fi să mă întorc la McDonalț(trist, știu).

Pe scurt, în caz că sunt nedumeriți(e) care nu știu povestea, treaba cu Viața-Liberă și job-ul de reporter nu a mers și nu din vina mea.

Revenind, ieri ziceam pe Facebook că patronul CFR Clujului e șmecher. În caz că nu știți, mai acum vreo 2 ani de zile i-a adus pe cei de la Iron Maiden ca să sărbătorească succesul echipei și noul stadion(cred). Ei bine, anul ăsta, CICĂ, plănuiește să-i aducă pe cei de la Rammstein. De ce s-au mutat ai mei din București în Galați? De ce? Cu ce am greșit?

Vodafone plănuiește ceva și îmi place teaser-ul. În caz că nu știți, cei de la Vodafone au o grămadă de chestii ce nu au de-a face direct cu treburile lor obișnuite. Oferă burse pentru voluntari, se implică într-o grămadă de campanii… Voi despre ce credeți că e vorba in teaser-ul ăsta?
[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2_N6aLzHKnU]

Dacă mă întrebați pe mine eu cred că tipul ăla din reclamă se va împiedica de un picior de cocalar. Va cădea, se va ridica, se va scutura puțin și apoi va scoate un pistol și-l va împușca pe lepra de om care stătea ca o amibă. I made a joke, so funneh!

Acum o lună sau ceva de genul am fost la un film din cadrul Festivalului de Film Polonez ce a avut loc la Muzeul de Artă Vizuală. Ăla vis-a-vis de Grădina Publică ce în momentul de față este închisă publicului- ironic, un pic așa- pentru că, probabil, vor să-i renoveze copacii. O.o
Revenind la film, astăzi am primit un mail despre British Documentary ce pare a fi tot un fel de festival de filme documentare. Cel de astăzi se numește Requiem for Detroit și din descriere pare mega interesant. Evident, e mocca(nu am bani să plătesc să mă duc la film) și e la ora 18:30 tot la Muzeul de Artă Vizuală.

În week-endul ăsta o să mai fie ceva interesant la Potcoava dar despre asta vă spun mai multe mâine.

Bani să fie ca să putem gusta cât mai multe tipuri de bere. Summer Beerfest la Galați, cică. M-aș duce să văd ce și cum dar mai întâi trebuie să sechestrez un spiriduș să-i fur ceaunul cu aur.

Și-o să mai scriu ceva dar mai încolo. Să nu ploaieeee!

Sursă foto: knowyourmeme.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.