Când păşeşti pe teritoriul pensionarilor

Probabil aţi văzut cu toţii filmuleţul cu femeia bătută de pensionari în autobuz. În caz că nu, cred că trebuie vizionat. Iată my two cents despre treaba asta care a stârnit un ditamai valul de indignare şi a împărţit IARĂŞI poporul în tabere rivale.

Înainte să purced, ni clipul:

Scena are loc în Bucureşti. Prima chestie care vreau să o remarc este că ăla de a filmat are o bobârcă de telefon. Imaginile nu sunt Full HD. Huă, săracule!

Am fumat şi eu căcat electronic. Da, mi s-a părut de bun simţ să mă abţin în autobuz. De-aia sunt moldovean, noi suntem civilizaţi – hah!.

Pensionarii au vorba aia cu “tinerii din ziua de azi…” care înseamnă “ni la leprele astea retardate, vedea-i-aş pe toţi la şcoala de corecţie, daţi pe mâna unui torţionar”… cred. Anyway, dacă tinerii din ziua de azi sunt cum sunt, de ce nu ar da ei model de bună purtare şi bun simţ?!

E trist că au sărit atât de viteji doar pentru că factorul perturbator era o femeie. Încă o dată am văzut cum gândirea medievală este încă la putere. Dacă era un bărbat, probabil nu comenta nimeni.

Momentul când a sărit la ea să o bată, atunci ar fi trebuit să sară pe moş absolut toată lumea din autobuz, după deviza “de ce dai, bă? nu ştii să înjuri?”.

Am asistat şi eu la o fază cu moşi senili şi copii într-un autobuz odată. Copii de şcoală primară. Făceau gălăgie, se împingeau… plm, copii. Un moş s-a simţit atât de lezat, căci autobuzul este teritoriul său, propriu şi personal, încât a îndrăznit să-i dea una peste faţă unuia dintre plozi. Hop! Ne-am ridicat patru, eu şi încă trei (care păreau a fi taţi) şi l-am săltat pe pensionar şi l-am dat frumos jos din autobuz. Foloseşti violenţa pentru a justifica bunul simţ? Felicitări, eşti un căcat mizerabil!

Lipsea un Allahu Akbar şi un bum, la final, căci mulţi nesimţiţi s-au găsit în acelaţi autobuz bucureştean.

Foto: timesnewroman.ro

1 thought on “Când păşeşti pe teritoriul pensionarilor

  1. mah, nu! says:

    pui problema extrem de gresit. plozii galagiosi deranjeaza pe toata lumea, inclusiv pe parintii lor nesimtiti care nu mai stiu ce sa faca sa scape de ei. pentru ca le e lene sa ii educe. daca e de ales intre aburul de la o tigara electronica si poluarea fonica, as alege sa traiesc in abur de tigara electronica decat in urletele plozilor. nu toti pensionarii sunt la fel, unii mai au si dreptate, astia din film sunt niste penali care s-au legat de aia pt ca e femeie, desi nu facea ceva asa de rau.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.