Campania electorală: Un om care nu are cu ce să se laude, dar încearcă

Nu e prima oară când abordez subiectul ăsta pe blog. Mai ziceam de campania electorală şi în urmă cu ceva timp, când scriam despre cele avize pentru branşarea individuală la Apă Canal. Dacă în postul respectiv era vorba, în oarecare măsură, de PSD – Gelu Stan -, hai să vedem acum ce fac rivalii lor, PNL.

Îmi place să fiu imparţial, nu am favoriţi, îi urăsc pe absolut toţi în egală măsură.

“Un cetăţean informat este un cetăţean puternic”

Asta zice sloganul de precampanie al lui George Stângă – PNL, din câte ştiu eu. O iniţiativă fenomenală de a face o baie de mulţime, în special în cartierele unde sunt probleme cu apa. Dacă vreţi săpun pe creier, loaţ d-aici:

Noutăți din campania „Ghidul locatarului de la bloc – Informează-te corect!” În ultimele zile am fost prezent alături…

Publicată de George Stângă pe Joi, 13 august 2015

Bun, eu zic să trecem mai departe. Am intrat pe stangageorge.ro, loc de unde am aflat că domnul este consilier judeţean şi că “Împreună pentru Galaţi”, în timp ce sigla PNL apare o singură dată. Mergând mai departe, la secţiunea “despre mine”, am observat că respectivul care i-a făcut site-ul domnului Stângă are probleme, e bâlbâit.

balbait

După ce termini de citit secţiunea “despre mine” ajungi la concluzia că ai dat click pe altceva, căci nu e absolut nimic despre Stanga George, ci doar nişte căcaturi generice care ar putea concura foarte bine cu gogoşile lui Bacalbaşa. Practic, din secţiunea “despre mine” aflăm că domnul consilier judeţean nu are cu ce să se laude. Absolut nimic, zero. Trist.

Nimicul continuă

Trecând la secţiunea “activitate”, de pe site-ul stangageorge.ro aflăm aceleaşi lucruri ca la secţiunea precedentă: nimic, gogoşi cu nimic. Mai se ia de actualul primar, mai zice ceva de ziua Franţei (huh, ce?) şi o dă cu drumurile romanilor – un articol dat pe sistemul Ponta, de pe adevarul.ro. Mă rog, am crezut că la secţiunea “activitate” voi afla detalii despre realizările personale ale consilierului judeţean George Stângă, dar m-am înşelat. Mi se pare şi surprinzător cum absolut toate articolele sunt postate pe 14 august.
La capitolul “media” vedem poze cu domnul consilier pe la diferite Zile cu z mare.

În sfârşit ceva folositor!

La secţiunea “ghidul locatarului” sunt ceva informaţii interesante, desigur, dacă le-ar şi citi cineva. Secţiunea de trafic zice 1.300 în mai, 300 în iunie şi vreo 600 în iulie – vizitatori unici.
Şi am ajuns la sfârşit fără să aflăm ceva legat de activitatea consilierului George Stângă. Deci putem concluziona că dacă am avea de ales să votăm între George Stângă şi un perete, alegerea ar fi extrem de dificilă.

Stai, asta nu e tot!

Alertegalati.ro – o “platformă” prin care TNL-ul rezolvă problemele gălăţenilor. Probleme sesizate sunt multe, zău. Unele rezolvări sunt fabuloase!

Înainte să ne amuzăm, alertegalati.ro e un loc unde dacă ai boală pe vecinu’ pentru că are balcon mai mare ca al tău – automat poate păstra mai multe murături – îl poţi arde pe fraier. Am găsit două “probleme” cu un balcon şi un coteţ, care au fost reclamate la Poliţie şi au fost demolate. Până aici totul e ok. Să mai luăm şi alte probleme soluţionate.

Nu am motiv să mint, unele chestii chiar au fost rezolvate. Nu neapărat de ei, dar asta nu e vina lor! Ei au promis că rezolvă şi s-a rezolvat, deci ura!

Aşa că viitorul pare promiţător. Mă jur, dacă există oameni care chiar înghit gogoşile astea seci înseamnă că nu mai e de stat în Galaţi. În încheiere, îi transmit un mesaj sincer domnului consilier: mai aruncă şi matale neşte glazură pe cele gogoşi, mai pune nişte zahăr în compoziţie că-s mult prea seci.

Ah, îmi place că mulţi dintre postacii susţinători ai “Un cetăţean informat este un cetăţean puternic” au la timeline citate din acest mare om, mare caracter, Petre Ţuţea. Aşa că voi încheia cu ceva pe placul domnilor, ceva frumos din Petre Ţuţea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.