Cam cât de mult sunt maniPULAte oile de mass-media

Am două teme la care am să fac referire în rândurile astea: vinerea neagră şi sfârşitul lumii.

1. 23.11.2012 – vinerea cu reduceri
Am văzut mii de dume pe tema asta, unele reuşite, majoritatea exagerate. Mi se pare corect. Acum, dacă ar fi vorba doar de dume nu cred că s-ar supăra cineva plus că dumele cu vinerea neagră au fost eclipsate de “performanţa” Stelei de-aseară: a încasat 5 ştromelege în hău fiecare jucător, inclusiv Becali. Spun ştromelege în hău pentru că îmi imaginez că nu fu plăcut…
Revenind la brainwash…

Eu am făcut ochi la 6 dimineaţa şi deja în news-feedul Twitter-ului aveam tweeturi despre vinerea neagră datând ore bune în urmă. E clar că mulţi nu au dormit ca să prindă promoţiile. E clar că s-au făcut reduceri mari, dar eu mă îndoiesc puţin că toţi ăştia care s-au lăudat că au făcut cumpărături de meleoane multe chiar au nevoie de tot ce şi-au cumpărat. Chiar spunea cineva ieri că şi-a cumpărat stickuri de memorie de 8GB cu 6 lei bucata. Pula me, am 2 de 4GB şi le folosesc din an în paşte. Când eşti crescut cu puţin, te obişnuieşti cu puţin şi înveţi să te descurci cu puţin. În rest e vorba de brainwaş…

2. 21.12.2012
Sfârşitul lumii conform calendarului mayaş. Măi să-mi fut una! Băăăăi, băăăăăăăi! Daţi-vă 743647564 palme şi treziţi-vă! Dacă săracii mayaşi au fost chilăriţi de spanioli(cred) cine sula bizonului era să continue calendarul? Şi-or fi băgat şi ei ştromeleagul în el de calendar:
-Lasă calendarul Ugabugahumunumuhukuapua, hali-mi-ai frunza dintribuci! Hai să fugim că vin de-alde Luis Armando şi-ăştia ne taie, nu ne gâdilă la fudulii!
-Coaeeeeeeejiliahakua, tu îţi dai seama c-or să se panicheze în ultimul hal boii ăia din viitor când şi-or da seama că se termină calendarul foarte brusc?
-Dă-i în Sfântu’ Munte! Hai să fugim!
Acum ce văd?! În Franţa – să moară franţa! – deschid ăştia de la NBC un post de televiziune dedicat exclusiv sfârşitului lumii. Ceva de genul “Lume, lumeeee! Vine sfârşitul lumii, nu ieşiţi afară, nu plecaţi din faţa televizoarelor, rămâneţi aici ca să aveţi ce regreta, ca să vă transformaţi în fantome, poltergheişti şi strigoi după moarte, ca să rămâneţi tot pe pământ!”. Mi se pare corect.

Vouă cum vi se pare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.