Calm, bă!

Tratează lucrurile cu calm, panica este inamicul tău.

Din experiența mea, panica nu ajută la nimic. Poate doar în cazul în care spre tine aleargă 5 gongalăi determinați să te chelească de dinți și panica în cazul tău se manifestează prin „fuuuugi, bă!”.

Indiferent de cât de mari sunt visele tale sau de peretele de care te dai cu capul în drumul tău spre dezvoltare, tratează lucrurile cu calm. Take your time, gândește puțin lucrurile, caută alternative și mergi mai departe. În cazul în care nu reușești să găsești nimic pe cont propriu, apelează la oameni, dar sfătuiesc să apelezi la oamenii pentru care însemni ceva sau la oamenii care ajută pe oricine(da, sunt și câțiva oameni dinăștia în lume).

În momente de genul, google este probabil cel mai bun prieten al tău. Întreabă-l pe google cât de gravă este situația și el îți va spune dacă într-adevăr ai motive să te sperii sau dacă totul este un simplu rod al imaginației tale.

Dacă voiai la un moment dat să începi o mică afacere dar ai renunțat pentru că în mintea ta erau prea multe probleme de rezolvat, revino la idee, trateaz-o calm și ai să vezi că probabil singura ta problemă măricică era reprezentată de bănuți. Dacă voiai să ai o carieră într-un domeniu fancy, dar te-ai panicat crezând că nu e de tine, iarăși, păstrează-ți calmul, documentează-te referitor la cu ce se mănâncă domeniul respectiv și care sunt pașii ce trebuie să-i urmezi pentru a ajunge acolo și ai să vezi că nu sunt motive de panică.

De cele mai multe ori exagerăm lucrurile în mintea noastră. Noi creem panica, noi suntem cei mai mari dușmani ai noștri!

Ce părere ai? Este panica un dușman vrednic de temut? Cum reacționați în momente de panică?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.