Căcat sau câcat?

Am tot umblat prin căldură zilele astea și mi-am tot căutat ideile pierdute de ceva timp. Nu le-am găsit încă dar am observat alte lucruri interesante.

Unele mă bucură, altele mă întristează, în timp ce de majoritatea nici nu îmi pasă. Să vă zic despre ce mănânc, căcat, zic!

Majoritatea lucrurilor ce se adresează altor persoane sunt percepute fix așa cum sunt promovate. De exemplu: dacă tu te recomanzi drept un lucru care vrea să aducă un impact pozitiv omenirii, care dorește schimbarea aia supremă, pacea mondială și alte lucruri zen, asigură-te că și cei care te reprezintă fac același lucru. Degeaba strigi în gura mare că debordezi de profesionalism și seriozitate din moment ce tot ceea ce promovezi e inspirat din 9GAG și alte cretinătăți. Nu te mai plânge că lumea nu dorește să ți se alăture din moment ce tu ai uitat pentru ce „lupți” și promovezi doar fun-ul.

Între timp a fost finala la sol, la gimnastică. Avem cu cine, chiar avem! Ponor a fost genială, cea mai bună! Nu spun asta doar eu ci mulți alții care nu sunt români. Din păcate Ponor e dintr-un loc numit România a.k.a. „That place with dragons and vampires that exists only in Hollywood movies”, după cum știu americanii. Un fleac, ne-au furat arbitrii. Și mă disperă tare că suntem atât de umili încât dăm replici de genul „Eh, lasă, avem medalie oricum.” Eu nu știu multe dar dacă eram în locul lui Belu le luam celor din juriu toate rudele de la maimuță până la viitori nepoți în ză magic stick și-i trimiteam să arbitreze concursurile de mâncat hotdogi ale amricanilor. Zgura lor!

Și așa m-am umplut de draci pe ziua de astăzi și mi-am uitat ideile pentru post.

5 thoughts on “Căcat sau câcat?

 1. Oana S. says:

  Adi, poti clarifica te rog prima parte a postului ? It’s confusing 😕

  Răspunde
  1. Adi says:

   Sigur ca pot dar nu am sa o fac aici. Iti verifici mailul pe adresa aia de yahoo?

   Răspunde
   1. Oana S. says:

    adresa mea de yahoo se termina in yahoo.co.uk…sau imi poti trimite pe gmail 🙂

    Răspunde
     1. Oana S. says:

      Astept un mail lung si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.