Căcat peste tot!

Lot of stuff
A lot of stuff
S-au întâmplat multe tare în zilele astea timp în care am prășit ca migu’ la McDonalț și nu am mai scris. Evident, lucrurile astea nu ne afectează extraordinar de tare dar e bine să fie antenuțele ridicate, nu?

Am realizat faptul că sarmaua, mămăliga și friptura sunt niște chestii mult prea banale pentru români. Dacă vrei să fii în trend, nu mai mănânci la restaurant sau acasă cu familia. E musai să mergi în club să te faci chilaf și apoi să aștepți minute bune la rând la McDrive. 23, 24 și 25 decembrie au fost ultimele ture de noapte pe 2011, la McDonalț. Deci, mulți plozi de bani gata, țigani, brăileni și rar câte un om normal au dat cârnatul dă porc și cozonacul pe McPuișor, Big Mac sau „șaorma d-aia cu țațiki”- McWrap. Huă!

Sărbătorile de iarnă provoacă depresii. În Texas, un nebun și-a împușcat toți cei 6 membri ai familiei, a sunat la 911 și s-a sinucis. Sărbătorile de iarnă provoacă indigestii. Probabil nu celor ce hales de la McDonalț dar în jur de 1 mie de bucureșteni au ajuns la spital din cauză că au înfulecat ca sparții.

Țiganii beți e apogeul prostiei, cu tot cu dezacord. În seara de Ajun, la McDrive(atracția numărul unu din Galați), un țigan beat a vrut să se pișe pe spațiul verde și s-a întâlnit cu mustrarea agentului de pază. Evident, țiganul, fiind Antonia CeafaLata, a apucat să-l căpăcească bine pe agent înainte ca intervenția să vină.

Leru-i ler a primit un cover de la Alex V(gay)elea pe Kiss TV și Corina a scos un nou hit numit Munky Funky. La finele lui 2011, majoritatea negânditoare a mai urcat o treaptă pe scara idioțeniei. Bra-vo!

Bradul di crăciun și-a pierdut din farmec. Mega mulți brazi au rămas nevânduți fie din cauza prețului, fie din cauza faptului că vârsta de 10 ani deja semnifică probleme de amor ghebos și sex. Mamă ce-or să dea cu capul de realitate copiii ăștia când vor ajunge pe la 20 de ani!

Becali a rebranduit actul colindei. Nu te mai duci cu colindul pentru a „propovădui” sărbătorile ci pentru a face bani mulți. Sau a da bani mulți țiganilor, în cazul lui Becacali.

E nevoie de o schimbare
. Sau poate doar o bombă la un eveniment Inna.

Ce chestii interesante sau mai întâmplat zilele astea prin țară/lume, bă? Mă simt deconectat!

1 thought on “Căcat peste tot!

  1. dionis says:

    :)) dar noi oricum stiam de faza cu “sing for money” inca de cand colindam pe scara blocului. De ce ar fi o surpriza atat de mare pt Becali ? Are nevoie de un capt. Obvious pe langa el sa-i mai explice cum sta treaba cu banii multi si foamnea mare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.