Bunele şi naşpele administrării unui cont de Facebook

Mno, printre responsabilităţile mele la job intră şi administrarea unui cont şi a unei pagini de Facebook. Pagina are niţel peste 4000 de Like-uri, iar contul are peste 7000 de friends(dintre care vreo 2000 mii şi ceva de subscriberi).

Partea bună e că vezi cam tot ce se mişcă prin comunitate şi că te simţi foarte bine când traficul venit de pe Facebook spre destinaţia dorită de tine creşte foarte mult, datorită ideilor tale şi implicării.

Părţi naşpa sunt multe. Din fericire majoritatea sunt amuzante.

Cum e petiţia pentru aeroport la Galaţi care a devenit virală. Pula mea, aş face şi eu o petiţie pentru tramvaie suspendate, metrou şi să-l mute pe Papa de la Roma, la Galaţi. Bat la pariu că vreo 5000 de găini fără cap tot găsesc!
Ideea cu aeroportul nu e rea, e doar fantezistă.

Încă o chestie naşpa e că dacă te uiţi pe newsfeed-ul contului ai să-ţi pierzi complet speranţa în omenire. Ai să primeşti mesaje pe contul de Facebook de genul “sal cf?”, mesaje de la oameni xenofobi, homofobi şi, evident, habotnici. Ai să primeşti linkuri către fixopulăcuviruşi sau mai ştiu eu ce eveniment băşit despre care vor ei să publici ceva.

Cel mai cretin mi se pare când profilul este tag-uit în poze cu iepuraşi, inimioare şi-alte căcaturi irelevante.

Pentru linişte există “block”, dar nu pot face asta că-mi pierd jobul. Pentru toţi cretinii care mă fac să-i înjur zi de zi există cimitirul de animale de la Brateş, unde i-aş trimite să locuiască. Da, ÎN CIMITIR, printre oase!

Totuşi, trecând peste prostimea care mă deranjează, se ajunge la prostimea care mă amuză. Comentariile sunt efectiv geniale! Oameni atât de proşti nu am văzut în viaţa mea!

He-he, fun! Aţi văzut câte chestii bune sunt? Mhm!

5 thoughts on “Bunele şi naşpele administrării unui cont de Facebook

 1. carmen says:

  A se adauga aici si multe alte petitii,tag-urile fara rost….de paste, craciun, dragobete, etc…plus diverse faze gen ” vezi cine ti-a vazut profilul ” ori ceva in genul, care te facea sa dai click si mi s-a umplut peretele cu imagini de la multi useri curiosi, nu am inteles curiozitatea si chiar sunt f curioasa in mod normal dar pot analiza ce ma intereseaza si ce nu.

  Insa am semnat o petitie pe care o vad si in presa locala ca si promovare si care ar avea sanse de reusita – mutarea chioscului din parc cfr in parc eminescu, unde era pe vremuri.

  Răspunde
 2. Luiza Tofan says:

  Salutari autorului postarii si organului din dotare, obligatoriu (!!!) pomenit…
  Si pentru ca te citesc si iti pomenesti membrul destul de des, te rog frumos sa publici o postare amanuntita despre al tau organ ca atunci cand in urmatoarele postari il pomenesti sa stim si noi mai exact la ce te referi si poate si ‘de ce’… (cu poza?!!)
  Vrei, vreeeei?? zi, vreeeei??!!
  😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.