BMW-ul, element principal în selecţia naturală

M-au albit miile de articole care îl compară pe Peter Singer cu adjunctul lui Hitler, Bormann. O, vai, să sucim nişte chestii ca să scoatem marfă pentru toţi idioţii care cred orice citesc pe internet! Deşi Singer nu se leagă de selecţia naturală, ceea ce spune el este decent; mă rog, voi detalia într-o altă postare.
Accidentul de vineri noapte, de pe şoseaua dig Galaţi-Brăila, m-a dus cu gândul atât la selecţia naturală, cât şi la vorbele lui Singer.

Deci, pe scurt, treaba a stat în felul următor. El, 20 de ani, boss de boss barosan, cu beveu fă!, o luat vreo câteva pipiţe, de 16, 18 şi 20 de ani, un pretenaş de 17 ani şi un copil de 4,5 ani şi s-o dus la plimbare spre Brăila. Nu ştiu dacă maneaua duduia sau conectr, dar el a aplicat regula nescrisă a şoferiei: dacă drumu-i drept îi dăm în pizdă. Şi i-a dat. I-a dat tare, căci era şi băut bine. Ce a ieşit este minunat. Iată ce zice cotidianul “Viaţa liberă“:

Vinovat de producerea carambolului a fost șoferul unui autoturism BMW, cu numere de înmatriculare de Galați, care a intrat într-o depășire și a pierdut controlul asupra volanului. Mașina din spatele BMW-ului, un Golf, a fost acroșată și aruncată peste parapet direct în câmp. În urma impactului cu solul, autoturismul a luat foc, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea icendiului.

Un martor la eveniment ne-a povestit că în BMW-ul care a provocat accidentul erau șase persoane, printre care și copilul minor. ”I-am scos repede din mașină. Erau plini de sânge. Copilul a fost proiectat în față și avea sânge la cap. Un alt șofer din trafic l-a luat și a plecat imediat cu el la spital. Eu am rămas aici să le acord primul ajutor”, ne-a povestit martorul.

”Bmw-ul care a provocat accidentul era condus de un tânăr de 20 de ani. În autovehicul mai erau trei fete de 16, 18 și 22 de ani, un adolescent de 17 ani și un copil de patru ani și jumătate”, ne-a explicat Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt la IPJ Brăila.

Nu, nu a murit vinovatul, ci un alt nene de vreo 44 de ani. Tragic, trist, păcat, da, ştiu.

Mai zi-mi cum toţi oamenii sunt egali şi trebuie respectaţi.

Poate exagerez. Motivul pentru care l-am adus pe Singer în discuţie este simplu: din punctul meu de vedere, ăla care a provocatul accidentul nu este superior unui purice din curul unui urs care abia s-a căcat. Ar trebui să se afle la acelaşi nivel, să fie tratat identic.

1 thought on “BMW-ul, element principal în selecţia naturală

  1. cKy says:

    Întâmplarea face sa îl cunosc pe tipul din SMG…..sI închei aici.
    E trist ca în accidente deobicei suferă alții

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.