Bloguri/Bloggeri ce merită urmăriți/urmați

Motivul pentru care nu am pus coloșea, în dreapta paginii o listă cu bloguri/bloggeri pe care îi urmăresc este unul ce va fi destăinuit în acest post.

Fie că ești deja blogger sau doar citești ocazional, sunt câteva locuri(virtuale) pe unde ar trebui să treci des. Sunt și câteva motive relevante pentru care te îndemn să faci asta. Unu la mână majoritatea blogger-ilor mari nu scriu despre viața lor ci prezintă știri, review-uri de produse; deci te informezi. Sunt foarte multe bloguri ce vorbesc despre dezvoltare personală deci poți citi lucruri foarte folositoare pe plan personal. De-asemenea sunt foarte multe bloguri ce oferă o bună sursă de fun. Mă rog, cam toate blogurile oferă ceva de gândit și o fac într-o manieră pe placul publicului(amuzantă).

Le voi lista în ordinea preferințelor mele pentru că e blogul meu, bă!

Numărul 1 va fi ocupat de Cristian Manafu ce poate fi găsit pe manafu.ro. Review-uri, chestii de social media, campanii, concursuri.

Imediat după Manafu, sincer să fiu, nu știu pe cine să pun dar pentru că m-a acceptat ca prieten pe Facebook, îl voi poziționa pe Zoso(Vali Petcu) ce poate fi găsit pe zoso.ro. O droaie de review-uri, o droaie de informații, chestii foarte inteligente și folositoare.

Apoi să zicem un bucată Arhi, deși e gras(în sensul bun), ce poate fi găsit pe arhiblog.ro. Dă cu cărămida în cam tot ce mișcă Arhi și se chinuie de ceva timp încoace să distrugă o lanternă. Merită urmărit!

Locul 4 să fie ocupat de subiectiv.ro, zic! Deținut și lucrat de Alex Mihăileanu. Marketing, ceva știri interesante, gadget-uri și toati șele.

Pe locul patru îl voi pune pe Chinezu, ca să nu se simtă abuzat rasial, deși e român(sau rromân după cum preferă Arhi). Îl găsiți pe chinezu.eu

Piticu, pac-pac! Poate fi găsit pe piticu.ro și este un „pasional” deși are probabil cel mai colorat râs din blogosferă!

Alexandru Negrea aciulea. Poate fi găsit pe alexandrunegrea.ro și scrie „Despre oameni și social media”.

Apoi mai menționez în fugă(nu pentru că ar fi mai puțin importante ci pentru că trebuie să fug la munci) Seth Godin(sethgodin.typepad.com parcă), Dumb Little Man(dumblittleman.com) și Chris Guillebeau(http://chrisguillebeau.com/3×5/).

Abonați-vă prin rî sî sî(RSS) sau băgați-vă adresa de mail în blogurile lor și vă sfătuiesc să-i căutați și pe Twitter. Trust me, e fain și amuzant să-i urmărești.

Evident, mi-ar face foarte mare plăcere să aflu și ce bloggeri sau bloguri urmăriți voi așa că vă întreb: voi ce bloguri/bloggeri mai urmăriți? Hai să facem o listă maaaare, mare di tuot!

1 thought on “Bloguri/Bloggeri ce merită urmăriți/urmați

  1. Pingback: /fail « New is always better!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.