Blogger(i) de Galați!

Unite, bă! Leț create our own manifesto!

Am pus semnul exclamării la finele titlului pentru că îmi doresc să vă transmit exact entuziasmul pe care îl simt eu în momentul de față. De o lună îmi tot storc creierii să pornesc ceva inovativ în social media și în blogosferă. Am crezut că am adunat destui oameni cunoscuți încât să îi pot uni și să lucrăm pe o idee. Totuși, niciodată nu poți spune că e destul, the more the better!

Astăzi, împreună cu Eugen, un prieten talentat și plin de idei(mai are ceva până mă prinde din urmă, ce-i drept :D) am transformat în realitate o idee răsărită în urmă cu 5 zile: Blogger de Galați. În momentul de față își propune scoaterea din anonimat a bloggerilor gălățeni prin cea mai ușoară modalitate posibilă: promovarea în rândul altor bloggeri, pe Facebook.

De ce? Păi, am realizat că nu cunosc foarte multe persoane ce s-au născut sau trăiesc în același oraș cu mine și fac blogging. Pentru că în afară de orașul natal, mai avem o chestie în comun: blogging-ul; e musai să ne cunoaștem. Bloggerii citesc bloguri, deci cu atât cât cunoști mai mulți bloggeri, vei avea o mai bună promovare și mai mulți cititori. Bloggerii, în general, sunt oameni plini de idei, imaginați-vă cu ce idei pot veni 10 bloggeri lucrând împreună!

Scopul final al acestei inițiative este crearea unei blogosfere gălățene cu un cuvânt greu de spus în blogosfera din România, o „grupare” de oameni tari activi în social media(căci altfel nu se poate). Dar pentru a atinge lucrul ăsta trebuie mai întâi să ne cunoaștem, să ne descoperim unul pe altul, să ne promovăm unul pe altul și să ajungem să lucrăm împreună. Pentru a crește trebuie să aducem ceva inovativ și împreună putem crea lucruri mărețe!

Evident, dacă ești doar un cititor de bloguri, te sfătuiesc să arunci o privire din când în când pe această pagină pentru că vei găsi locuri noi de unde să iei puțină inspirație, locuri ce-ți vor face cafeaua mai gustoasă dimineața și zilele ploioase mai plăcute.

Împrăștiați vestea și hai să ieșim din anonimat!

1 thought on “Blogger(i) de Galați!

  1. Pingback: Spermata dar speri degeaba! | New is always better!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.