Nu vă hazardaţ! Black Fraier Day România

Dacă susţii sus şi tare că Black Friday 2014 a avut loc în România, fie nu ştii despre ce vorbeşti, fie eşti mai norocos ca cel mai norocos om din istorie.

Black Friday 2014 în România a fost o mizerie. Nu am mai văzut niciodată atât de multe preţuri umflate şi atâtea reduceri de preţ false! Pentru un foarte mic procent dintre cumpărători, norocul le-a arătat miju’: au prins un S4 la 1 leu, un televizor super mişto sau un ultrabook la 3 lei. Mi-am luat şi eu un comision de la cineva:

vai de plm!

Dap, 1 FUCKING BAN! Felicitări omului, nu ştiu cine e, dar s-o scos. I-o pus dumnezeu mâna în cap!

Pentru noi, ceilalţi, cei care ştiu preţurile, Black Friday 2014 în România a fost o minciună gogonată. Fiecare magazin a avut, probabil, doar vreo 10 produse la reducere, restul erau mai scumpe decât de-obicei, cu tot cu reducerea falsă. S-a mers pe factorul psihologic: au băgat atât de multe REDUCERI cu bandă roşie pe site-uri încât, dacă erai gâscă, credeai că ăla e raiul capitalismului.

Nu, încă nu mi-am cumpărat aspirator. Nu am găsit nimic la preţ ok. O amică mi-a spus că ar fi ceva la Selgross, la vreo 100 de lei. Meh, posibil. Sunt profund dezamăgit, cu toate că ştiu cam cât de mult poate fi redus un preţ la un produs.

Ca să înţelegeţi ce spun, în America vor fi laptopuri cu procesor Intel la 99,99 de dolari, televizoare Smart Full HD de 50 de inchi la 200 de dolari şi PS3 la 99 de dolari. Evident, la ei lucrurile se întâmplă abia vinerea asta, 28 noiembrie.

Dar, să nu ne hazardăm! Am o vagă impresie că şi la noi se va face ÎNCĂ un Black Fraier Day, vineri, 28 noiembrie. Chiar îndrăznesc să spun că şi gheymag va avea ceva “promoţii”, dar sub alt nume. Fireşte, eu încă ştiu preţurile, ştiu ce vreau şi ce am nevoie. Dacă găsesc măcar la preţ REAL cumpăr, dacă nu, le vâr falnicul mădular pe gât… iar.

Ah, dacă există vreo autoritate în măsură să verifice reducerile false făcute de Black Friday 2014, să sugă cuc de măgar că-şi ia banii degeaba!

Vă sfătuiesc să verificaţi linkul ăsta zilnic, în speranţa că “greşeala” celor de la gheimag se repetă. Rog incompetenţă!

4 thoughts on “Nu vă hazardaţ! Black Fraier Day România

 1. Tica says:

  O mizerie !!! Dar turma se arunca sa cumpere ca deh, e promotie. Poate nici 1% din produse nu au fost reduceri, si alea care au fost s-au vandut instant…cel mai probabil cumparate de cei care lucreaza acolo.

  Dezamagitor

  Răspunde
 2. cKy says:

  Foarte adevărat, anul ăsta chiar a supt Black Friday.
  Dacă acum 2 ani chiar am luat un laptop redus cu 6 milioane (şi acum e ieftin la cât l-am luat) iar anul trecut un ps3 la 499 ron, anul ăsta nu a fost nimic redus.
  Urmăresc un anumit segment zilnic , după el îmi fac preţurile.

  Apropo tv lg full hd iunie 2014, preţ apariţie la eMag 2000 ron, preţ după 1 lună 1699 ron, preţ black friday 1399 ron, preţ azi 24.11 1999 ron wtf?

  Răspunde
  1. Adi says:

   Aspirator la Altex pe 20 noiembrie 89 de lei. Pe 21 noiembrie 98 de lei. Marş!

   Ca să nu mai zic de un model Samsung care fu 160 de lei până mai acum o lună, iar amu’ apare la 220 cu tot cu reducere 50 de lei.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.