Black Friday de septembrie – tablete

Majoritatea retailerilor online s-au bătut în promoţii şi reduceri tot anul. Unii le-au numit Pink Friday, alţii pur şi simplu s-au rezumat la a adăuga anotimpul alături de “cuvântul cheie” Black Friday – cum a fost cazul Altex, cu Black Friday de vară.

Acum s-a găsit o nouă “ocazie” pentru câteva reduceri la produse – începe şcoala.

Părinţii cheltuiesc destul de mulţi bani în această perioadă pentru a le cumpăra odraslelor toate cele necesare pentru şcoală. În cazul meu, mama e preocupată de castraveţi, gogoşari şi zarzavaturi, căci odraslele i-au crescut. Amu’, dacă sunteţi în căutarea unei tablete şi vreţi să profitaţi de reducerile astea de septembrie, iată cam ce recomand eu:

* Baterie bună:

– Lenovo Yoga B600 – arată într-un mare fel, se mişcă impecabil (testat), sunet bun şi baterie care duce

* Gaming

– Nexus 2013, fireşte – nu cred că mai are nevoie de comentarii; specificaţii super bune (Quad Core 1,5, 2gb RAM şi Adreno 320) şi preţ decent.

* Windows

Toshiba Encore – are un procesor Quad Core de la Intel, 2gb RAM şi ecran de 8 inchi, cu rezoluţie HD. Având în vedere reducerea de la 1.000 de lei, la 750 de lei, e posibil să fie un best buy. Nu am testat, habar n-am cum se mişcă, dar pe hârtie arată promiţător.

* ieftineală

– Utok i700 – o să se încălzească, iar ecranul nu e cine ştie ce, dar pentru 280 de lei primeşti procesor bun, Android 4.4.2, 5 ani de garanţie, o experienţă fluidă şi-o baterie decentă. Review aici.

Am avut două tablete de la Allview şi ambele m-au dezamăgit, aşa că nu recomand.

În ceea ce priveşte Black Friday-ul propriu-zis de anul ăsta, conform blackfriday-romania.com – despre care nu ştiu în ce măsură e o sursă credibilă – vor fi două etape: 21 noiembrie şi 28 noiembrie (la fel ca anul trecut). Eu am să-mi caut televizor/monitor atunci, dacă nu cumva găsesc o ofertă bună între timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.