Black Friday – e pe bune sau nu?

Mi se pare puţin amuzant cum conceptul ăsta de reduceri inspirat de la americani s-a cimentuit în minţile consumatorilor din România.

Evident că oricine apreciază o reducere, până şi eu mi-am cumpărat ultimele chestii urmărind reducerile, dar nu am simţit decât o singură dată că a fost pe bune: am cumpărat cu 20 de lei un maus wireless şi un stick de 16 Gb pe USB 3.0, în cadrul unei promoţii fulger la PcGarage.

Zilele astea eMag face reduceri sub emblema “Summer Fest”. M-am uitat puţin la televizoare pentru că mă bate gândul să-mi cumpăr unul la un preţ cât mai accesibil, dar nu pot spune că am fost dat pe spate de reducerile practicate de eMag. Modelul ăsta ar fi la un preţ bunicel, dar fiind o firmă oarecum dubioasă – Akai – preţul de start mi se pare exagerat. E bun de ceva? Aveţi idee?

Povestea se repetă şi la telefoane mobile. Reduceri ar fi, dar mi se par exagerate preţurile de pornire. Mă înşel?
Are cineva Nokia 520? Cum se mişcă? Autonomia cum e?

Am primit SMS prin care sunt anunţat că Altex şi MediaGalaxy organizează Black Friday de vară în perioada 14-17 august. Sper să fie diferit de Noaptea devoratorilor de preţuri pe care au făcut-o de vreo două ori, unde adevăratele reduceri erau doar la vreo 4-5 produse, pe care probabil nu le cumpăra mai nimeni.

5 thoughts on “Black Friday – e pe bune sau nu?

 1. Adi says:

  Shit! Mă aşteptam să scoată peste o zi. Am crezut că optimizarea chiar este mai bună, cu toate că acumulatorii sunt micuţi.
  Mersi!

  Răspunde
 2. Gabriel Ursan says:

  Are tata Nokia 520. E decent. Se misca mai bine decat orice Android la aceeasi bani cheltuiti.

  Daca esti fan Google sa stii doar ca nu are prea mult supprt din partea Google in zona de aplicatii.

  Autonomia e maxim o zi la toate smartphone-urile de gen in conditii de utilizare normala.

  Răspunde
  1. Marius says:

   Tu la ce telefon te-ai uitat, de spui ca nu are suport pentru aplicatii din partea Google?
   Nokia Lumia 520 are SO Windows phone, nu Android!

   Răspunde
   1. Gabriel Ursan says:

    Google a realizat doar Google Search prin Google Inc. pentru Windows Phone. În rest, aplicațiile Google disponibile pentru sistemul de operare Windows Phone sunt realizate de alții. Momentan.

    Eu mă refeream la faptul că dacă ești obișnuit să folosești suita Google pe PC (Google Drive, GMail, GCalendar, GNote etc.) pe un smartphone cu sistem de operare Windows Phone, așa cum e Lumia 520, va fi mai greu, dar nu imposibil.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.