Biserica din România în stare de șoc!

Senzațional și exclusiv, în direct și nemaiîntâlnit, în reluare și-așa mai departe! Deci, nu e despre moaște! Sau poate e…

Trebuie să mărturisesc faptul că acest topic de discuție, religia, devine din ce în ce mai controversat. E clar că există o singură cauză pentru toată treaba asta: lumea încetează să mai creadă. Ceea ce implică faptul că oamenii încep să gândească. Ceea ce e grozav!

Referindu-mă strict la oamenii bisericii, la cei ce păstrează link-ul dintre muritorii de rând și dumnizo(hai că e fain scris așa!) nu înțeleg o chestie. Sunt ei cumva superiori celorlalți? Căcat, nu! Sunt tot oameni, bă! Singura diferență este că ei refuză anumite plăceri ale vieții în speranța că dumnizo will give a fuck!

După deviza „Carnea este cea mai bună legumă”, acum, în timpul postului de crăciun(sau ce denumire o mai avea) o stareță a dovedit faptul că e tot oamă și ea. Păcatul nu a pocnit-o doar pe ea ci și pe un porumbel, tot om a lui dumnizo și el. Totul s-a consumat acum 9 luni de zile și bat la pariu că a fost tandru și pasional, cu fel de fel de vorbe în numele domnului. Rezultatul? Două fetițe splendide, evident lipsite de păcat! Bat la pariu că nici nu mai trebuiesc botezate având în vedere câtă sfințenie purtau cei doi părinți în ei. Mai ales preotul… Ce a transmis sfințenia sa stareței(get it?).

Stareța fu concediată, preotul… Habar n-am. Nu înțeleg de ce! Dacă au făcut sex înseamnă că nu mai cred în dumnizo? Dacă au făcut sex înseamnă că s-au dat cu satana? Au dat voce unui simplu instinct omenesc, nu au greșit nimic, bă!

Mi-ar place să văd că peste 12-15 ani, cele două fetițe rezultate în urma transferului sfințeniei(get it?) de la preot la stareță, să înceapă să transforme apa în vin, să învie morții sau să meargă pe apă. Ați regreta că i-ați concediat pe cei doi, nu-i așa, mai mari a bisericii?

5 thoughts on “Biserica din România în stare de șoc!

 1. Adi says:

  Egzact, Eugen! Dacă oamenii lui dumnizo ar avea simțul umorului cred că și eu aș fi credincios!

  Dumnizo ți-a dat „sfințenia” să o dai, nu să o iei cu tine-n rai! Amin, zău!

  Răspunde
 2. dionis says:

  Au dat-o afara pentru ca ea jurase castitate si puritate in numele cuiva. El, ca preot, avea scapare, vezi faptul ca e in “lume” si trebuie sa se casatoreasca. Niste chestii marunte de deontologie religioasa :-j

  Oricum, “sex is good and sex is funny”, nu vad de ce uraste El si urmasii Lui asta, avand in vedere cat de “atotputernic” putea sa fie ca sa ne inmultim ca ameobele sau paramecii.

  Oare sunt singurul care crede ca El e un tip cu mult mai destept si mai cu simtul umorului decat il tot fac cei de aici sa fie ?

  Răspunde
 3. Catalin says:

  Nu regret nimic , sunt taticu’ vostru , mai ales ca il am pe dumnezo in spate . Asta e adevarul . Scandalurile cu profesori si preoti par a fi la moda in perioada asta . Acum cateva zile un barbatel a facut declaratie ca fu violat de nush ce patriarh , in speranta ca o sa-i puna o pila la domne-doamne si o sa iasa preot . Lucru care nu s-a intamplat desigur ! :))

  Răspunde
 4. Adi says:

  Da, Ioana, bazat pe știrea aia am dat deviza vieții. Din câte am auzit e făcătură… Oricum, e… Deci, da!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.