Bijouxaholice

byalya
Iubitoarele de frumos şi-au găsit locul care poate fi numit acasă: ByAlya.com vă face cunoştinţă cu o gamă largă de accesorii utile pentru orice tip de personalitate.
Fiecare avem creativitatea noastră, însă brandul de bijuteri ByAlya scoate în evidenţă frumuseţea şi senzualitatea unei femei. Cu toate că fiecare vedem creativitatea după criterii diferite, atunci când în faţa noastră avem o bijuterie frumos şlefuită, noi, femeile, începem să visăm la cât de bine ar putea sta un colier cu diamante mari la gâtul nostru.
Nu suntem Cenuşăreasa şi nici alte personaje fantastice din poveşti, dar asta nu înseamnă că nu putem visa la ceea ce ne dorim. Orice femeie s-a visat, atunci când era mică, prinţesă sau chiar vrajitoarea cea rea. Fiecare avea rochii foarte frumoase şi câte-un colier sau o amuletă magică. În viaţa reală pentru noi, femeile, bijuteriile înlocuiesc magia din visele copilăƒriei. Fiecare cercel, brăţară sau colier reprezintă amuleta noastră, obiectul vital din ţinută care oferă graţie şi frumuseţe.
ByAlya este „amuleta™€™ noastră magică”: ne ajută să ne întregim ţinuta. Ne ajută să facem o alegere potrivită, şi în acelaşi timp uşoară, fără prea mari bătăi de cap. Pot spune că şi preţurile sunt ca din „povesti”€™ pentru oricine.
Asta e tot ce îşi poate dori o femeie, o bijuterie frumos şlefuită care să-i scoată pesonalitatea în evidenţă pentru a se putea face remarcată în faţa celorlalţi, fără o cheltuială prea mare.

Auziţi asta, bărbaţi? Acum că tot a venit primăvara şi nu mai trebuie să ne înfofolim, probabil aţi vrea cu toţii să ne vedeţi pe stradă pline de graţie, nu?

Visul oricărei femei este ca lucrurile care le poartă să o transforme într-o persoană plină de graţie şi bun gust, iar ByAlya împlineşte acest vis.
Mary

Foto: ByAlya.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.