Cam ce ar fi de cumpărat de Black Friday 2014

V-am spus deja că se fac mârlănii şi se pun reduceri false pe la unii şi v-am dat câteva sfaturi. Iată ce caut eu, ce oferte au scăpat deja pe net şi ce ar mai fi de cumpărat.

Nu ştiu de unde cumpărat voi, dar eu dimineaţă, începând cu ora 06,00 voi fi cu ochii aici. Momentan sunt singurii care au anunţat reduceri reale.

SSD Intel de 128 de GB la 99 de lei.

iPhone 5S la 1.499 de lei.

Laptop la 499 de lei.

Router wireless la 50 de lei.

Telefon Nokia, dual sim la 119 lei.

Şi multe altele.

Eu am să mă uit după un telefon după prietenă – nici acum nu i-am luat. Apoi sper să prind un SSD la 99 de lei ca să-l pun pe laptopul de muncă (da, investesc din banii mei) şi un aspirator, sper să prind ceva mai ieftin de 100 de lei.

La ora 08,00 mă îmbrac şi trag o fugă în Altex dacă nu am găsit nimic la eMag. Altex şi Flanco fac Black Friday doar în magazine.

Ce ar mai fi de cumpărat

Pe alocuri, deja s-a dat drumul la campaniile de reduceri.

Încălţăminte cu reduceri mari găsiţi aici. Şi aici doar de damă.

Majoritatea magazinelor dau startul la promoţii la ora 00.00, cum ar fi Libris şi Nemira care vor avea reduceri de aproape 90%. Le puteţi accesa de aici şi aici. Din câte am înţeles, vor fi cărţi la 2-3 lei.

Dacă nu vă interesează gadgeturile, din câte am înţeles, aici vor fi reduceri mari la anvelope auto, scutece Pampers, electrocasnice, asigurări şi, cel mai probabil, vor avea de vânzare şi ceva din domeniul imobiliarelor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.