Behring Breivik a.k.a. Mr Butcher

Mă rog, a.k.a. Baiosds Basohdkishfsg căci e imposibil de pronunțat numele ăla. În fine, numele e mai puțin important pentru că un om nu este ținut minte pentru nume ci pentru fapte.

Tipul ăsta norvegian, adică din Norvegia un se vorbește norvegiană(nu?) o omorât mulți, mulți… deci mulți oameni în urmă cu ceva timp. În iulie mai precis când a detonat o bombă după care a făcut o plimbărică până pe o insulă situată la 40 de km de explozie unde s-a costumat în polițist(a dracului fetish!) și a început să tragă în oameni așa, ca în zombi. O omorât în total 77 de oameni(8 în explozie, 69 pe insulă).

Evident sunt niște învățături ce pot fi trase de aici. Unu la mână dacă vrei să omori oameni, bomba nu va fi eficientă. Îți trebe ceva cu multe gloanțe și un costum de polițai. Mama mă-sii, dacă o tot faci, fă-o cu cap. Doi la mână… Nu știu care e a doua învățătură.

În fine, tipul a fost prins acum mult timp, a recunoscut totul și-așa mai departe. Na, poftim belea, nu va fi încarcerat. Psihologii au spus că el trăiește în propriul univers și că acțiunile îi sunt dictate de acel univers. Așadar, în loc de închisoare, el trebuie dus într-un loc pentru bolnavi mintali, Aușviț(nu știu cum se scrie în germană), zic eu.

Interesant. Aaaaaaa! Asta era a doua învățătură! Dacă vrei să omori mulți oameni și să scapi cu asta, prefă-te nebun. Prefă-te că trăiești în propriul univers, unde totul este exact așa cum îți dorești tu. Bă! Căcat! Does that make me a future serial killer?!

Pft, am să scap oricum!

Merită ăla închisoare? Merită ăla luxul unui ospiciu? Merită ăla an old fashion guillotine? Ce părere aveți?

2 thoughts on “Behring Breivik a.k.a. Mr Butcher

  1. Pingback: Li-ber-ta-te! « New is always better!
  2. Catalin Blindu says:

    In plus , Norvegia pare sa fie locul cel mai potrivit pentru a face toate astea . Din cate s-a auzit la vremea aia oamenii aia traiau intr-un balon de sapun . Echivalentul politistilor comunitari de la noi nu avea nici macar arma la brau . Asa ca te rog…si-au facut-o cu mana lor tinand cont de contextul actual care nu e tocmai pasnic . Cat despre macelarul de i-a trezit nu’s multe de zis . “Unde esti tu Tepes Doamne … “

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.