Bani, comunism și Youtube

Se termină anul 2011 și toată lumea se uită înapoi sau pur și simplu, ca mine, abia așteaptă venirea lui 2012 ca să înceapă lucruri noi, să facă schimbări, să iubească mai mult sau să își pună în practică mai multe idei.

Lucrul ăsta e valabil cel puțin în teorie. Mă uitam pe bloguri azi dimineață și printre subiectele legate de crăciun am mai remarcat unul. Top 10 cele mai vizionate filmulețe pe Youtube în anul 2011. Gazda filmulețului ce prezintă topul este Rebeca Negru(ni-mi pasă cum se scrie) o cântăreață din câte am văzut eu, un fel de Inna de-a lor. Nu am nici o problemă cu ea, i just dont give a fuck, dar am o problemă cu topul. Evident că el a fost realizat după numărul de vizualizări(like doooh) dar asta nu înseamnă că nu mă oftică. Vă las să trageți concluziile voi dar menționez faptul că locul 1 este ocupat de o plodoaică și a ei melodie extraordinar de proastă, muzică pentru retarzi, de altfel.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SmnkYyHQqNs]

Mergând mai departe, spre subiecte mai triste, ar mai fi de menționat moartea lui Kim John Il, liderul comunist din Korea de Nord. Deja știam că viața la ei nu e roz și că dacă echipa lor de fotbal pierde un meci la un campionat mondial, nici măcar nu se difusează evenimentul la televizor, sau în cazul în care câștigă este difuzat abia după 3 zile.
După moartea lui Kim John Il ăsta, la putere a venit fiu-su. Tragedie pentru familia sa, nu încape îndoială dar întreg poporul plânge. Mi se pare stupid pentru că unu la mână omul ăla nu merită nici o lacrimă și doi la mână sunt lacrimi pline de ipocrizie. Efectiv, oamenii sunt obligați să-și plângă liderul decedat. De nu fac asta… Ei bine, știm poveștile despre securiștii din România.

În încheiere ar mai fi un aspect ce merită menționat. Întreaga Europă este in deep shit, asta nu e un secret. Firesc, statele care sunt cel mai scufundate în căcat- nu că noi nu am fi printre ele- doresc lucru în echipă din partea celorlalte state membre ca să poată scoate capul afară, să respire. România e stat membru și firesc ar fi să contribuie cu bani la cauza asta. Ei bine, poporul ăsta din care fac și eu parte a strâns cureaua la maxim, am renunțat la foarte multe lucruri și lucrul ăsta e de apreciat. Îmi place să cred că cei care încă o duc binișor ar mai renunța la câteva sporuri dacă ar primi argumente valide.
Dar exact asta este esența: nu primim argumente. Nu ni se spune de ce e musai să strângem cureaua. Ni se comunică doar decizii. Cea mai nouă: România va dona nu-mi pasă ce sumă la fondul european ca Anglia, Franța și alte țări mari să iasă din criză pentru că ei nu știu cum să nu mai cheltuie sume astronomice.

TREBUIE să schimbăm ceva!

Ce părere aveți de treburile astea? Cum preconizați că va evolua Youtube în 2012? Cum credeți că va arăta nivelul de trai în România în 2012?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.