Băi, serios, Telegan – viitorul primar al Galaţiului – a uitat să-şi ia medicamentele

Ziceam de Funar, anul trecut – omul candida la preşedinţia României, fără să aibă toată ţigla pe casă. Îmi place faptul că Galaţiul vrea să ţină pasul cu vestul şi mai scoate în faţă, din când în când, câte-un personaj aproape la fel de fresh, aromat şi colorat ca Funar.

Cum dădeam eu cu scrollu’ pe Facebook, ajung la ceva frumos: Partidul Galatenilor Si Telegan. Numele nu e mare lucru, oamenii spun multe pe Facebook. Bă, dar aşe analiză a gălăţenilor nu am mai văzut în viaţa mea! Practic, lipsea să introducă procentul de 1% de extratereştrii din Galaţi şi l-ar fi depăşit pe Funar.

Enjoy:

https://www.facebook.com/c.telegan/posts/1472882266371004

https://www.facebook.com/c.telegan/posts/1171397342887500?pnref=story

telegan
Sursa foto: “Viaţa liberă”

2 thoughts on “Băi, serios, Telegan – viitorul primar al Galaţiului – a uitat să-şi ia medicamentele

 1. Gina Bradea says:

  Il cunosc personal, e ,,cantindat” la functia de primar, a candidat la ultimele alegeri, din parte unor diverse partide mici. Omul e un personaj pitoresc 🙂 .
  Sunt multi romani care muncesc afara si nu fac cele mai grele munci, sunt respectati, au cariere frumoase, afaceri, familii. Si nu toti cei care vin acasa arunca banii in stanga si-n dreapta. Are si el rude plecate pe-afara, asta fac rudele lui, sunt ++++ve si ++++ti?? A lucrat si el afara, asta a facut?
  O sa le spun si lor, sa vada ce parere are despre ei.
  Iar peste 40 de ani e si el, daca vorbeste din proprie experienta cu nevasta si amantul, e treaba lui, dar sa nu bage toti galatenii in aceeasi oala….
  Cine sa-l voteze? A avut 50 de voturi mari si late :)))

  Răspunde
  1. George says:

   Ginuta ,este bine sa te ocupi de placintele tale,te asigur ca te pricepi mai bine.Esti subiectiva si rau intentionata …pentru ca ai lucrat cu el.Nu este corect ce faci.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.