“Băăăă, tu ştii cine-i tata, băăă?!” – copii frumoşi, părinţi şi mai frumoşi

V-am mai spus eu pe aici cât de mult îmi plac loazele, copiii de bani gata. De altfel, în ultima perioadă, pe Facebook au apărut prea multe situaţii în care cei care au greşit cu ceva au adoptat o atitudine de căcat în faţa Poliţiei. Ei, în cazul de faţă, lucrurile stau puţin altfel.

Se dă clipul acesta

https://www.facebook.com/reinventamas/posts/10204644868816913?pnref=story

Sunt conştient că în faţa camerei de luat vederi îţi schimbi puţin comportamentul, mai ales dacă eşti beat căcat pe tine. Majoritatea ţin să se ferească, astfel încât să nu ajungă la TV sau pe net, dar unii sar la bătaie. Şi chestiile astea nu s-ar întâmpla dacă educaţia primită de la părinţi ar fi corectă şi decentă.

Monkey see, monkey do.

Când părinţii se poartă ca nişte boşi de boşi barosani, jupâni valoroşi, mai presus de lege, e clar că odrasla va face la fel. Mă rog, mai e şi altă variantă: uneori, bănuiesc, plodul dezamăgeşte crunt şi iese scrântit – argument care în ochii mei are valoare zero. Melinda şi Bill Gates (una dintre cele mai bogate familii din lume) au trei copchii, dar bag mâna în foc!, nu vor fi implicaţi în mizerii de-astea niciodată. (Okay, poate nu e cea mai bună comparaţie)

Totul s-a întâmplat la Mamaia, perla litoralului românesc, unde se adună numa’ lumea bună şi spuma societăţii, fireşte. Au provocat un accident şi au încercat să fugă de la faţa locului, zice tanti din clip. Că o fi aşa sau nu, nu ştiu şi, sincer, nici nu-mi pasă.

Mă rog, un eveniment de o banalitate superioară. Sunt sigur că şi tu, ca mine, dai o foarte mare importanţă genului ăsta de oameni/copii. Pentru mine, clipul a fost un fel de laxativ, căci după ce l-am văzut a trebuit să vizitez tronul.

Fără să vreau, mi-am amintit de fazele din copilărie, când se mai trezea câte-un plod cu replici de genul “Băăăăă, tu ştii cine-i tata!?”. Din păcate, şi-o lua în freză instantaneu.

cine e tata

You’re gonna go far, kid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.