Bă, ce tari și frumoși sunt românii!

Da, egzact așa! Românii chiar sunt tari și frumoși! Nu mă crezi?! Evident, majoritatea este mult prea ocupată să promoveze chestiile negative legate de România.

Firesc, e 1 decembrie, ziua României și automat a tuturor românilor de pretutindeni. Motivul pentru care scriu rândurile astea e simplu: m-am săturat. M-am săturat ca singurele chestii legate de români să aibă legătură cu Nicușor de la Brăila, Se*proasta*xy Brăileanca sau Irinel. M-am săturat de interviuri luate oamenilor de la țară doar ca să arate cât de needucați sunt ei. M-am săturat să se pună accent pe crimele comise de „români” în afara țării. M-am săturat să se promoveze pozele cu fetițe de liceu îmbrăcate ca niște adevărate petarde. E destul! Ce e și mai rău e că majoritatea negânditoare nu realizează că dacă 100 de specimene sunt proaste, asta nu înseamnă că întreaga nație e proastă.

Măcar astăzi mi-ar place să văd cum lumea reevaluează felul în care își promovează propria nație. Astăzi îmi doresc nervos să văd doar chestii faine despre români! Spun asta pentru că sunt atât de multe de spus! Ați spune că nu e adevărat, dar asta doar pentru că nimeni nu aduce aceste chestii în lumina reflectoarelor.

Cât de greu e să schimbăm asta? Rom ne-a arătat că totul se rezumă la câteva click-uri. Gândește-te la treaba asta și hai să acționăm!

Eu chiar sunt mândru că sunt român
!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d4MwCAAJq_k&ob=av3e]

3 thoughts on “Bă, ce tari și frumoși sunt românii!

 1. Pingback: Google ne sabotează! « New is always better!
 2. Adi says:

  Bă, mie-mi place să cred că nu e prea târziu să schimbăm lucrurile! Schimbarea vine din interior dar majoritatea negânditoare nu are de unde sau cum să conștientizeze asta. Măcar sunt mulțumit de faptul că există o mână de oameni care înțelege aspectul ăsta și încearcă să facă ceva concret.

  Cine nu face nimic își merită soarta. Ceilalți, își creează propria soartă!

  Răspunde
 3. dionis says:

  Scria cineva azi in Gandul ca “nu iubim Romania” fie pentru ca “suntem prea saraci”, fie pentru ca asa e la moda acum. Daca cineva iti raspunde ca nu isi permite sa isi sarbatoresca tara din cauza ca ii lipsesc banii, din cauza ca Guvernul a facut si a dres, poate ca i-ai face un bine daca l-ai apuca de guler si i-ai sopti ca schimbarea vine din interior, de la mentalitatea lui , obisnuita cu “sa mi se dea/sa mi se faca.” Daca insa nu iubeste Romania, doar pentru ca e cool sa fii rebel.. atunci vorba unui personaj din Futurama “i don’t want to live on this planet anymore”.

  Tu ce zici Adi ? Ne meritam soarta ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.