Atenţiune bărbaţi: daţi iama în cămine, puneţi mâna pe toate moldovencele!

Nu există blasfemie mai mare decât sintagma “româncele nu sunt cele mai bune femei din lume”. Însă, pe lângă românce mai există o naţie de femei focoase, misterioase, frumoase şi numai bune de iubit: moldovencele alea de peste Prut.

Seara trecută am stat la prietena mea, în cămin. Cămin de fete, liniştit, curat şi îngrijit. Etajul la care stă ea mereu mi-a dat impresia că e nelocuit: nu se aude muzică, nu se aud râsete, nu vezi pe nimeni pe hol, nu se fumează… perfect pentru învăţat. Ea mi-a spus că e cam plin de moldovence la etajul ăla… M, bine.

Pe la 10 noaptea decid să merg să fac un duş. Iau pe mine un prosop, gelul de duş, toate cele şi purced la drum. Intru în camera cu duşuri şi mă duc în duşul recomandat de prietena mea: “mergi la ultimul, ăla e cel mai okay!”. Holly shit!

Eu mereu am privit fetele ca fiind cele mai finuţe, graţioase, elegante şi civilizate fiinţe de pe faţa pământului. Ele nu trag vânturi, când râgâie te îndrăgosteşti, merg pe stradă ca un fulg în blânda adiere a brizei de mare, se îngrijesc constant punând accent pe orice parte a corpului lor, se ung cu uleiuri speciale ca să le fie pielea mătăsoasă, se parfumează, se… toate cele! Deci, în teorie, în concepţia mea, fetele nici măcar nu se cacă; ce le iese pe cur e la fel de frumos ca un curcubeu după o ploaie caldă de vară.

Revenind, am ajuns eu voios în dreptul duşului, am deschis uşa, m-am uitat cum mi se întărise un sfârc din cauza temperaturii nu tocmai okay pentru o cameră cu duşuri şi zic să dau drumul la apă ca să fie caldă. iuasdadbabduoasbn dai udnaoubdandiwndiandjsnada cadjaoisdjasds CEEEEEE EEEE AAAAIIIAAAA!

Cum frate să te caci în duş? Cum să oblojeşti un falnic câcăţoi fix peste scurgerea de la duş?

Ce m-a surprins a fost faptul că treaba aia murdară nu era făcută pur şi simplu acolo şi lăsată în bătaia picăturilor de apă. Nu! Părea şi călcată în picioare, probabil în încercarea de a-l mărunţi ca să intre prin scurgere şi să dispară. Falnicul căcat vârtos nu cedase, în schimb, şi încă rezista ca un luptător.

Ce satisfacţie ai când te caci la duş? Trebuie să dai duhul rău afară înainte sau după ce te speli? De ce muciînfreză te-ai căca la duş din moment ce ştii că mai sunt vreo 200 de femei de vârsta ta care vor folosi duşul ăla? Oh, wait!

Oare asta să fie cauza? Din ce am auzit, fetele moldovence ar face asta. De ce ele? Nu am nici cea mai mică idee… Poate le urăsc pe românce sau poate aşa se face la ele acasă. Sau poate aşa îşi marchează ele teritoriul în speranţa că orice bărbat ce va vedea oblojenia aia de căcat stâlcit va fi fermecat şi le va căuta din uşă în uşă, cărând în mâna inima lui.

All in all, experienţa fu una de invidiat. Diversitate culturală, cu alte cuvinte. Bleah!

5 thoughts on “Atenţiune bărbaţi: daţi iama în cămine, puneţi mâna pe toate moldovencele!

  1. Radu says:

    =))))) am dat din intamplare peste articol-nu e ceea ce m-am asteptat sa citesc.all in all-foarte amuzant scris dar cat despre originea cacatului – zic sa nu speculezi, nici romancele nu sunt cele mai pure fiinte.eu cunosc basarabence and they seem alright.

    Răspunde
  2. dionis says:

    :)) cum era articolul ala de pe reddit/9gag cu tipul care se caca la dus ? sa vezi ca statea in camin cu prietena ta…. Poop in Hand Guy….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.