Așteaptă-te la ce-i mai rău!

Mereu când văd o tipă ce-mi place și reușesc să schimb câteva cuvinte cu ea, ca să-i câștig încrederea, următorul pas este să o caut pe Facebook pentru a vedea care-i treaba cu „Relationship status”. Sună lame, știu, eu așa funcționez. Exact înainte să mă uit îmi zic „Bat la pariu că are deja gongalău!”

Nu o să fie un post legat de amor ghebos, nu mă caracterizează treaba asta. O să mă leg nițel de un sistem ce funcționează destul de bine pentru mine.

Suntem vreo 7 miliarde și ceva de „unici”- în termeni de trafic, presupun că numărul real e mult mai mic- ce fac pipi pe planeta asta. Diferiți și ciudați, așa suntem noi. Mie-mi plac surprizele foarte mult, atât timp cât sunt surprize plăcute. Când vine vorba de surprize neplăcute, cred că putem cădea de acord că nimănui nu-i plac.

Eu mereu aleg varianta pesimistă. Mereu mă asigur că lucrul ce mi-l doresc are șanse de 0,001% să devină realitate. De cele mai multe ori am dreptate, ceea ce îmi oferă un oarecare sentiment de bine, în narcisismul meu. Evident, sunt și momente rare când mă înșel. E unul dintre cele mai grozave sentimente din lume!

Deci, dacă vrei să mai scazi numărul surprizelor neplăcute, ai putea aplica sistemul ăsta. Nu spun că o să meargă pentru tine, dar ai putea încerca. Oricum, oamenii din jur te vor surprinde și dezamăgi constant așa că de ce să nu iei niște măsuri de precauție?!

Și da, tipa are gongălău. La naiba!

Mai aplică cineva sistemul ăsta? Aveți alte sisteme personale ce dau roade în lupta cu surprizele neplăcute? Faceți nițel sharing și cu mine!

Sursa foto: funnyjunk.com

5 thoughts on “Așteaptă-te la ce-i mai rău!

 1. alex says:

  Iar la cazul general eu sunt optimist, deoarece altfel e o zicala “De ce-ti e frica, de aia nu scapi!”

  Răspunde
 2. alex says:

  Pentru exemplul cu tipa, cel mai bine e sa-ti zica personal ca are prieten, moment la care tu plusezi all in si zici “Da’ ce draga, eu iti sunt dusman? Tot prieten iti sunt si eu!” . Merge garantat in 50% din cazuri. Testat!

  Răspunde
 3. jamesdunnes says:

  Si cand n-are si dupa cateva zile de castigat incredere, te loveste in fata tare de tot realitatea, sa ii placa fetele si nu baietii >.> si sa vezi ca defapt relatia pe care o avea cu o fata era defapt pe bune :)))))

  Răspunde
  1. Adi says:

   Nu știu la ce te referi tu acolo, James. Eu vorbeam despre un sistem nițel pesimist, nu despre relații amoroase. Exemplul cu tipa l-am dat doar ca să fac textul mai plăcut.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.