Artă pi chele

Dacă îmi sunteți prieteni pe Facebook, probabil știți deja că sunt nebun după tatuaje. În caz contrar, doar ce ați aflat detaliul ăsta.

Totul a început în urmă cu un an și ceva când am fost provocat să fac ceva ce nu mai făcusem până atunci. Da, m-a durut tare! Undeva prin noiembrie 2010 am făcut primul tatuaj. Norocul a făcut să îl cunosc pe artist personal și încrederea pe care i-am acordat-o a făcut durerea mai suportabilă.

Numele său este Cosmin, mi-e coleg de grupă la școală. Nu cred că are rost să-l laud căci faptele vorbesc de la sine. Am 5 tatuaje făcute de el până în momentul de față și, evident, mărimile au crescut, s-au adăugat culori, umbre complexe. Cel mai mare tatuaj îmi acoperă piciorul stâng de la gleznă până la genunchi și a fost realizat în 3 ședințe.

Ultima sa lucrare pe a mea chele este asta, de care sunt extraordinar de mândru deși mai necesită o ședință(nu, nu e terminat)

Lucrarea de mai sus nu m-a costat nimic întru-cât Cosmin vrea să înceapă să se axeze și pe portrete realiste. Da, știu, am fost cobai și sunt foarte fericit pe tema asta!

Am scris rândurile astea nu pentru a mă lăuda ci pentru a evidenția un lucru: acordăm din ce în ce mai rar încredere deplină celor din jurul nostru. Din păcate nu mai avem timp să ne ascultăm instinctele și să, pur și simplu, go for it! să facem ceva plin de nebunie, să trăim…

Pentru cei ce își doresc un tatuaj unic, ce nu va mai apărea și pe corpul altcuiva(nu fluturași sau semne zodiacale), Cosmin mai are o ofertă:

A se preciza că tatuajul va fi low-budget, adică nu vă va costa mare lucru. Am impresia că poate ajunge în jur de 200 de lei, cel puțin, la un salon.

Eu unul vă sfătuiesc să profitați căci băiatul ăsta chiar are talent! Nu va fi un tatuaj făcut la salon dar condițiile în care lucrează el sunt identice cu cele de la un salon cu un plus de pasiune și atenție. Muzică rock pe fundal și deja durerea dispare! De Cosmin puteți da pe Facebook.

Cu ocazia asta lansez și o întrebare: de ar fi să-ți faci un tatuaj, ai apela la un artist dintr-un salon sau ai avea curajul să te lași pe mâna cuiva care nu tatuează în salon?

4 thoughts on “Artă pi chele

  1. Mihaela Gîdei says:

    Bine de ştiut. Eu am doar un tatuaj, dar mă gândesc serios la încă unul. Şi de vreme ce l-ai lăudat pe Cosmin, poate apelez la el.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.