Anul în care se termină…

Încep prin a spune că e ultima dată când abordez subiectul ăsta. Doar ce urmăream la Realitatea TV o discuție despre sfârșitul lumii și cum a fost exploatat subiectul ăsta în filme. Păi, bă, e firesc! Subiectul ăsta vinde și e normal să fie abordat în filme pentru că se urmărește profitul.

Îmi place că toată lumea acceptă ca motiv relevant o catastrofă uriașă sau o invazie extraterestră. Dar dacă într-o isterie generală lumea face implozie și ne omorâm unul pe celălalt până rămân doar eu viu?! (Să fim serioși, cine mă poate omorî pe mine?!)

Bă, în 2012 nu se va termina lumea doar pentru că un calendar făcut în urmă cu mii de ani se termină. Poate respectivul care l-a scris pur și simplu a murit atunci sau a găsit ceva mai bun de făcut- sex, de exemplu. Catastrofe naturale or să tot fie căci mama natură e a dracului!

De ar fi lumea să se termine… Care ți se pare cea mai plauzibilă cauză? Eu unul votez pentru un virus d-ăsta microscopic, împotriva căruia să nu fie depistat un leac la timp, ce atacă pe calea aerului și ne face proști și idioți, ajungând în cele din urmă să ne mâncăm unul pe celălalt. Tu, ce zici?

1 thought on “Anul în care se termină…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.