Am nevoie de ajutorul vostru

Știți bine că vă sunt extraordinar de recunoscător de faptul că mai poposiți din când în când pe aici și că acordați câteva minute lucrurilor pe care le scriu. Fac lucrul ăsta pentru că îmi place la nebunie și nu cred că mă voi opri vreodată(doar de mi-or cădea mâinile sau degetele).

Astăzi vin la voi cu o mare rugăminte.

În momentul de față sunt angajat McDonalds Galați. După cum spun față în față persoanelor care mă întreabă cum e munca, sunt mulțumit de faptul că scot niște bănuți și că am și timp pentru mine. Totuși nu învăț nimic folositor. Nu pot spune că îmi doresc o carieră în domeniul ăsta și absolut toți șefii mei știu asta- fapt pentru care le sunt recunoscător că nu-mi fac viața grea la job.

Consider că a sosit momentul să fac niște schimbări pe plan profesional. Din păcate, cei care sunteți gălățeni știu bine că orașul ăsta nu debordează de oportunități. Galațiul nu este tocmai un oraș dezvoltat din punctul ăsta de vedere dar din moment ce mai am cel puțin un an jumătate de stat aici(trebuie să-mi termin facultatea) de ce să nu încerc să câștig ceva experiență?!

Am două întrebări mari și late:
1. Am înclinații spre unul dintre domeniile jurnalism sau publicitate. Cum credeți că ar trebui să-mi fac CV-ul ca să ies în evidență? Am deja niște idei ce mi se par bune dar sunt ferm convins că sugestiile voastre vor fi la fel de valoroase.
2. Unde să încerc? Ce agenții de publicitate cunoașteți prin Galați? Ce publicații cunoașteți prin Galați?

Absolut orice altă sugestie aveți pentru mine just shoot! Sunt deschis la minte, cei care mă cunosc știu că se poate discuta absolut orice cu mine, așa că vă rog să îndrăzniți. Rămân dator vândut!

Sursa foto: forum.xcitefun.net

5 thoughts on “Am nevoie de ajutorul vostru

 1. Între noi fie vorba says:

  Adi, o să fiu cât se poate de sinceră cu tine: nu locuieşti în oraşul potrivit! Ţi-o spune cineva care a lucrat ani buni în sfera jurnalismului şi care lucrează acum în publicitate.
  Îţi pot spune din propria experienţă că cele mai multe angajări se fac pe bază de recomandări. Majoritatea firmelor nu îşi mai pierd timpul cu organizarea interviurilor pentru că mai mereu îşi găsesc omul potrivit printre cunoscuţi.
  Şi dacă totuşi găseşti un job la care să aplici, sau vrei să îţi laşi CV-ul undeva, trebuie să ai ce să scrii în el. Nu că eşti deschis la minte, nu ştiu cine naiba a inventat formula asta de lemn. Trebuie să ai un articol publicat, trebuie să fi fost voluntar undeva, trebuie să fi participat la vreun concurs, trebuie să fi făcut orice care să dovedească că nu îţi petreci timpul jucându-te pe calculator.
  Caută să îţi diversifici activitatea şi să mergi din aproape în aproape. Până vei termina facultatea nu îţi mei mai dori să lucrezi în Galaţi.

  Răspunde
  1. Adi says:

   Dar nu imi doresc nici acum sa lucrez in Galati, sunt fortat de imprejurari.

   Iar la CV am ce scrie. Am facut si voluntariat si activitati extracuriculare, am si scris pe ici, pe colo, am si participat la concursuri. Treaba cu “deschis la minte” am trecut-o ca sa evidentiez gradul meu de toleranta cand vine vorba de critici, sfaturi, feedback si-asa mai departe.

   Am dat niste mailuri ieri, sa vedem ce-o iesi.
   Multumesc!

   Răspunde
 2. Mihai says:

  Sunt multe site-uri care cauta oameni sa scrie in online. Nu pot sa-ti recomand unul acum (pentru ca nu imi vine nici unul in minte), insa ai putea sa gasesti unul la care sa scrii la inceput, cel mai probabil fara sa fii platit. In Galati sunt putine agentii serioase si pentru care merita sa muncesti.

  Răspunde
 3. Adi says:

  Oana :

  Nu ma pricep la CV-uri, deci sar peste punctul 1. Galleria Creative, care scoate publicatia Explore, ar fi o idee. Alta idee ar fi sa te orientezi in online si sa nu te lasi limitat de oras. Bafta!

  Definește „să te orientezi în online” te rog!

  Mulțumesc mult!

  Răspunde
 4. Oana says:

  Nu ma pricep la CV-uri, deci sar peste punctul 1. Galleria Creative, care scoate publicatia Explore, ar fi o idee. Alta idee ar fi sa te orientezi in online si sa nu te lasi limitat de oras. Bafta!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.