Am fost la bere cu bloggeri din Cluj, in Hash Bar

Afara frig si berea-i rece. N-a contat. Shotka – vodka cu aroma de canabis – si ceva shot cu “creier” – cel mai gustos shot pe care l-am dat pe gat vreodata – au alungat senzatia de sfarcuri tari, maini inghetate si muci in varful nasului.

Miercuri seara am mers la bere cu cativa bloggeri din Cluj, in Hash Bar. Nimic special, am vorbit despre chestii aleatoare. Toata experienta mi-a amintit de Galati si de iesirile rare.

Astfel de iesiri nu sunt niciodata usor de organizat. Fiecare are programul sau cu rutina personala. Dar de cele mai multe ori sunt benefice. Te incarci cu energie, chiar daca a doua zi te borfaie o mahmureala timida.

Poate tocmai din motivul asta cativa bloggeri din Cluj vin constant la bere. Din cate am aflat aseara, iesirea se organizeaza lunar, in ultima miercuri.

bloggeri din cluj
Aista-i shot-ul cu “creieri”. Mno, orgasm in gura.

Intalnirea a avut loc la Hash Bar. Il gasiti pe B. P. Hasdeu, nr 43 A. Arata foarte fain barul, serios. Servirea este cool, iar preturile mai mult decat decente. Muzica si decorul se unesc bine pentru a genera o atmosfera placuta. La buda miroase bine, e curat si la robinet curge apa calda.

Sa-l testati daca ajungeti prin zona. Serios. Aici e pagina lor de Facebook. Ni si niste poze:

Revenind la iesirea la bere – pentru mine efectul este mereu acelasi: ma face sa ma reapuc de scris. De vreo doi ani de zile a inceput sa-mi fie greu sa scriu si la munca, si acasa.

Mno, inca nu fac parte din categoria “bloggeri din Cluj”, dar daca nu o sa scriu in continuare, nici c-o sa am vreo sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.