Alte aventuri ale unui McPuișor

Cuibarul nu a mai avut la fel de multe liste cu lucruri ce trebuie făcute deci ar fi trebuit să fie o seară mai liniștită. Dar conceptul ăsta este extraordinar de rar sau lipsește cu desăvârșire pentru că atunci când McPuișorii mai mari nu cer lucruri, vine rândul hârleților, mârleților, hipsterilor, cocalarilor, țiganilor și a celor cool ce sparg nopțile mergând clubbing prin Divino și alte locuri extraordinar de… proaste.

Programul a început ca în alte seri pe la ora 21:50 pentru cei 5 McPuișori și ei au intrat în cuibar cu zâmbetul pe buze căci nu există metodă mai bună de a te detașa de necaz decât făcând haz. Scumpa clientelă nu s-a sinchisit să-și facă apariția. Și și-au făcut apariția în număr mare spre foarte mare și au vrut și d-aia și d-aia și:
”-Băutura la meniu?
-Nu vreau băutură.
-E inclusă în prețul meniului.
-Dă niște cola.”

Și suie-te încolo și hai mai repede și fă aia și fă-o și pe ailaltă și uite ce bufniță e aia și uite ce bună e ailaltă și mai fă un sanviș și mai dă o cârpă și arde-te la o aripă și cu sanitarizant, detergent, degresant, diluant, hidrant, restaurant și altele se făcu dimineață. Și dimineață a venit, ca în dimineața precedentă, cel mai târtan dintre McPuișori. Burta lui: umflătura porcului. Vocea lui: cântecul boului. Privirea lui: gaura curului. Gândirea lui: nu există. Comportamentul lui: mândrețea satului.

Și hai să vadă ce treabă au făcut cei 5 McPuișori. Și aia nu e bine și fă și aia și ailaltă și ailaltă și gunoaie de pe la Gelaterie și gume și d-alea și din-alealalte. O oră de voluntariat cei 5 McPuișori au trebuit să facă. Pentru că așa e viața în cuibar: plină de beneficii.

Și mai e o seară. Ultima. E sâmbătă deci vor fi și mai mulți hârleți, hipsteri, cocalari, țigani, cooleri, sparți, drogați, beți. Probabil or fi și câțiva okay printre ei, sper în oul meu, dar va veni dimineața și tot cu boul satului vom avea de-a face.

Karmaaaaaaa!
Va continua…

2 thoughts on “Alte aventuri ale unui McPuișor

  1. Pingback: Saga McPuișorului înaripat continuă « New is always better!
  2. Danut says:

    I’m lovin’ it, fratioru,ai uitat o chestie,esti pontat la ora, nu ai facut armata,deci McDonald’s-ul te caleste si iti lasa o impresie despre cum ar putea fi in armata,plus ca obtii calificare in orice domeniu: vopsitor,bucatar,femeie de serviciu,ospatar,tigan,hamal,etc :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.