Ajutor: Caut chirie în Cluj!

Sunt Adi și la scurt timp după ce voi ajunge în Cluj voi face 28 de ani. N-am să fiu acolo singur, ci cu prietena mea și cu pisica noastră. Firește, ne căutăm chirie și am vrea să știm dacă cunoști vreo persoană fizică cu un apartament decent de închiriat unui cuplu liniștit și serios.

Nu căutăm lux, căci nu ne permitem lux, iar chiar dacă ne-am permite, nu am vrea lux. Amândoi suntem modești și vom rămâne așa. Avem grijă de lucrurile care nu sunt ale noastre ca ochii din cap, căci nu ne place să provocăm chestii neplăcute altora.

Adi si Mary

Amândoi vom munci și suntem genul de oameni care întâi de toate achită facturile și cele necesare. Nici mie, nici femeii nu ne place să strângem datorii.

Eu mi-aș dori un apartament cu două camere, dar ne vom mulțumi și cu un apartament cu o cameră pentru moment. Stăm împreună de aproape doi ani de zile, am mai stat în chirie, deci nu este o experiență nouă, știm ce este de făcut, ne descurcăm. Nu ne place să fim deranjați de vecini, iar la rândul nostru nu deranjăm vecinii.

Nu avem buget foarte mare, căci vom fi proaspăt mutați în Cluj – ne dorim să plătim până în 200 de euro. Nu am vrea în Florești, căci este departe și lumea spune că traficul este groaznic la orele de vârf. Avem cunoștințe în Baciului, Zorilor și Gheorghieni. Ne dorim un apartament decent pe termen lung, să-l facem să fie „acasă”. Ne-ar plăcea să nu fim rupți de lume și să nu facem mai mult de 15 minute până la mijloacele de transport.

Ne dorim un apartament utilat măcar cu chestiile basic: frigider, mașină de spălat, aragaz, pat. Televizor, cuptor cu microunde, cafetieră și alte cele avem și le putem lua după noi fără probleme.

vetaȘtim că ideea de animal în casă poate speria pe unii proprietari. Pe pisică o cheamă Veta, are doi ani de zile și este relativ obeză. Nu iese din casă, deci nu va fi problemă de purici și a depășit vârsta la care făcea tâmpenii. E docilă, cuminte și înțelege unde are voie sau unde nu. La Cluj va avea un ansamblu special pentru pisici, unde să doarmă și să trândăvească.

Știm că lasă păr, dar știm și cum să facem curat după ea. Nu ne deranjează să aspirăm des și să periem covoare, suntem obișnuiți. Nu-și face nevoile aiurea prin casă niciodată – chiar după operația de sterilizare, amețită maxim, când am adus-o acasă, a preferat să se târâie la litieră să facă pipi. În oarecare măsură e membru al familiei și nu putem să ne despărțim de ea.

Ajungem în Cluj în curând, dar dacă este nevoie putem ruga unul dintre prietenii de acolo să meargă să vadă apartamentul, iar banii îi putem transfera fără nicio problemă.

Dacă cunoști pe cineva care caută chiriași dă-mi de veste, sau dă-i de veste și-ți vom rămâne veșnic recunoscători (+ cinste)! Dacă nu, ajută-ne măcar cu un share la acest articol pe Facebook, poate cineva din lista ta cunoaște pe altcineva.

Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.