Ai face-o?

Vine șeful la tine și te pune să faci ceva ce se cam bate cap în cap cu principiile tale. Vremurile sunt grele, lumea ține de job cu dinții( mă rog, unii) și pe lângă asta- mama zice- că în viață nu poți să faci doar ce-ți place, unele lucruri trebuie făcute fie că vrem fie că nu. Cum ar fi să te caci, atât la propriu cât și la figurat. Chestia e că în momentul în care luăm sensul figurat treaba se împute căci ne căcăm fix în capul nostru.

Dacă muncești pentru o companie foarte mare, gen mega mare. Și la un moment dat șeful vine la tine și îți spune să arunci resturile alea undeva să nu dea nimeni de ele, ai face-o?

Poate sunt idealist și deloc, cu picioarele pe pământ dar tind să cred că we gotta fight the bad guys nu să facem ce ne spun ei. Știu că lucrurile și tendințele sunt setate de la nivel înalt, nu de la marginea orașului unde lumea mănâncă paste la 1 leu 50 punga cu sos făcut din ceapă, bulion, piper, zahar și cimbru. Chestia e că tendințele alea nu pot deveni realitate dacă mâncătorii de paste ieftine nu le pun în practică. Dacă noi, ăștia executanții refuzăm să facem ceva ce știm că nu e bine…

Dar tocmai de aia suntem executanți. Pentru că am fost educați- și în continuare se practică- să închidem gurița, să plecăm capetele și să kiss the hand that feeds us indiferent dacă mâna aia a scărpinat un scrot păros și transpirat cu câteva minute înainte.

Oi? Da, da, turma este numeroasă!

Deja e clișeică treaba dar schimbările încep atunci când zombie-ii deschid ochii și își încurajează hamsterul undead să le învârtă rotița. Mula mea, de ce credeți că prin filme zombilăii halesc mult creier?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.