Adunarea greilor

Nu am mai fost la o conferință sau la o adunare formală de oameni de prin aprilie 2011. Nici atunci nu a fost mare lucru dar din moment ce am promis, în aceeași perioadă din 2010, că voi fi acolo, nu puteam să nu mă țin de promisiune.

Nu e tocmai aceeași mâncare de pește în cazul de față pentru că nu am promis absolut nimănui că voi lua parte la evenimentul despre care vă voi vorbi. Social Media Summit are loc anul acesta pe 28 februarie la Hotel Howard Johnson în București.

De ce m-aș duce? Păi:
1. E moacă pentru bloggeri. Înscrierea se face în limita locurilor disponibile, evident.
2. Or să fie speakeri faini zău. Uite aici lista.
3. Rezultatele unor studii de specialitate despre Social Media vor fi făcute public.
4. Vei afla ce campanii se vor face în blogosferă în viitor.
Dar cel mai important, pentru networking. Cei din listă sunt speakerii- nu sunt tocmai sigur dacă absolut toți sunt și bloggeri- dar în public vor fi cei mai influenți bloggeri din România(nu sunt sigur dacă și Vali Petcu a.k.a. Zoso- care a revenit cu zerostiri.ro). Să stai de vorbă cu oamenii ăștia e priceless!

Din nefericire- pentru mine- nu o să mă duc. Probabil pot face rost de liber de la muncă dar mai mult ca sigur nu voi avea bănuți de încă un drum la București. Trebuie să-mi văd prietenii, le-am promis asta și ei sunt cei mai importanți. Apoi se mai pune și problema „în limita locurilor disponibile” și tare mă îndoiesc că ar păstra un loc pentru un no-name din Galați cu un blog vechi de câteva luni…

Mnoh, dacă citești rândurile astea și ai cum să ajungi acolo pe 28, bagă și înscrie-te. Măcar încearcă, indiferent cât de necunoscut ești, nu pierzi decât 5 minute în care compui un e-mail.

Sper la Live Streaming…

Sursa foto: screenjunkies.com
Am pus poza cu Emma Watson pentru că mi-a sărit în ochi. Am căutat „witch summit”. Nu are nicio legătură cu subiectul :))

2 thoughts on “Adunarea greilor

  1. Adi says:

   Defineste ‘no name’, Madalina.

   lumea e interesata, vrea sa afle lucruri, sa faca networking. Paaaarerea mea.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.