Ziua-n care am plecat la război

Totul s-a schimbat. Din momentul în care numerologul celebru, al cărui nume nu va fi rostit şi despre existenţa căruia nu se ştie nimic, a prezis pentru efemeride.ro începerea războiului pe 17 februarie 2015, lumea a plonjat în întuneric şi praf de puşcă. Mă rog, napalm, radioactivitate, B-4-3 sau B-4-1, în funcţie de tabără.

Am fost repartizat guildei “Vulturii coioşi”, după opt săptămâni de pregătire intensă. Nu mai am burtă, iar braţele-mi sunt mult mai forţoase. Pe chiept mi-au răsărit vreo 300 de fire noi de păr, iar mărarul de pe picioare s-a transformat într-un veritabil blindaj. Armata m-a făcut bărbat, mamă; de-ai şti cât de vârtos fac acum căcuţa… Stai liniştită, mamă, nu folosim chiloţi şi ne ştergem cu frunze de urzică. Am auzit că generalul se şterge la fund cu şmirghel şi blană de arici; se pare că bărbaţi ca el nu mai există.

Am fost detaşat să apăr un sătuc mic din partea de nord a României. Am mers pe jos până acolo, căci şoferul camionului a încercat nişte drifturi pe drum, după care a vrut să dea NOS. Berbecul a apăsat pe toate butoanele şi autoutilitara nu a mai pornit; a uitat să se uite la controale înainte să plecăm la drum. Ne-am băgat picioarele în ea.

Am stat în tranşee mamă. Le-am săpat ca la Minecraft, timp în care mă gândeam la cum joacă World of Warcraft prietenii mei de pe interneţ, la ce instanţe şi questuri mai fac, la Veta, la ce poze cu Bianca Beauchamp au mai apărut pe Facebook şi la ce filme porno s-au mai făcut; mereu mi-au plăcut alea când femeile erau îmbrăcate în soldaţi şi le pedepseau “puştile” inamicilor. La război nu e aşa, mamă. Nu am dat peste astfel de soldate. Sunt trist.
Mi-i dor de femeie, mamă. Nu ştiu dacă face gloanţe sau bombe, dar sper că a făcut level la Engineering astfel încât acum să creeze armament epic, d-ăla care dă 500 stamina, 1.000 bonus damaj şi atack speed + 50%. Nici măcar bufe sau healer nu avem în detaşament şi am auzit că luptăm la heroic…

Când a început prima bătălie am urlat “Foc în gaură!” şi am aruncat o grenadă. Colegii mei de guildă războinică au început să râdă “LOL”, “haha”, “kek!”, “jajajajaja” şi alte cele, în timp ce locotenentul mi-a retezat-o scurt “ieşi în plm de ceapă prăjită! marş în plm de nub! CUM BĂ SĂ ARUNCI GRENADĂ BHAAAA GÂNDEŞTE ÎN PLM ÎNAINTE SĂ FACI AŞA CEVA”. Apoi o venit unu’ cu portiera în mână…

A fost okay prima bătălie, am avut trei cu zero. Adică nu am murit niciodată. Un scor bunicel, având în vedere că sunt nub, dar am fost pe locul 13 din 20 la final. Trebuie să fac skill mamă. Trebuie să pun enchant pe armă. Critical Rate sau Haste Rating, încă nu m-am hotărât. Oricum, prioritatea este să găsesc ceva de Life Steal ca să-mi bag HP.

Ultimata încă nu am folosit-o, am să o păstrez pentru Putin. Simt că vine momentul când mă voi enerva, mă voi duce peste ei, voi da W, apoi Q, apoi E, le voi da jos turnurile, le voi distruge inhibitoarele şi apoi “ULTIMATĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!” şi-l voi privi pe Putin cum se stinge… ca un balon de cur, mamă. Sper să nu-i dea feed nimeni lu’ Putin că dacă-şi face ăsta iteme epice am belit-o, ne trimite înapoi în bază!

Până atunci am o nedumerire, mamă, aşa că te rog să intri pe Google să cauţi o chestie: de ce nu merge tankul când apăs pe W sau pe săgeată în sus? Vreau să ştiu care sunt controalele ca să nu mai stau aiurea în tank, întrebându-mă pe ce tre’ să apăs ca să plece. Nici mouse nu are, băga-mi-aş! Pe lângă asta, vreau să-mi spui şi cât costă skillu’ de flying. Văd că sunt unii cu ceva avioane pe aici. Să cauţi şi de unde le cumpăr sau cum le farmez.

Acum îţi scriu aşteptând respawn-ul mamă. Deja îl aştept de câteva zile… Nu-mi place războiul. Cum plm să mori şi să aştepţi câteva zile să te respawnezi?! O să le dau report şi-apoi le fac reclamaţie pe forum, futu-i în gură de admini de căcat, cu serverul lor cu tot! Am luat o săgeată în genunchi prima oară, mamă, apoi o venit un donator cu 999.999 HP şi mi-o futut o magie în freză de mi-o sărit capu’ oleacă mai încolo… Posibil să fi fost hacker. Aşa sunt ruşii. Proşti şi hackeri.

1 thought on “Ziua-n care am plecat la război

  1. Lucaci Levin Andrei says:

    Vezi că pentru Mastery-ul de zbor ai nevoie de expansion.
    P.S.
    Nu folosi muniția bună ca după ce intrăm în era post apocaliptică nu o să mai ai muniție pentru țigări.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.