abc ababab aabb aabb aaa bbb aaaa bbbb

Știu că titlul e ciudat dar egzistă o filozofie în spatele amalgamului de litere.

Pauză lungă, aveam nevoie de asta. Totuși, hai să recuperăm! Câteva chestii ce merită notate…

Voluntar cu salar! Vodafone oferă câtorva voluntari niște bănuți bine meritați. Nu scrie pe nicăieri că e musai să fii din București ca să aplici. Așa că spor!

Propagandă americană. D-aia proastă, gen „I believe in God and in the good people defending this country!”. Americanii au făcut un film în care accentul nu se pune pe poveste sau personaje ci pe măiestria lor militară… Plm, presupun că e ușor să împuști cu gloanțe oarbe niște actori de mâna a 90876-a.

S-a schimbat iarăși ministrul educației. Nici ăsta nu e tocmai în regulă. Să ne batem joc de educație, frateeee! Nici nu-mi mai pasă cine, ce și cum.

Sunt mândru că sunt român… Presupun că ați aflat vestea că gimnastele noastre au făcut schimb de locuri la ultima competiție. Ponor locul întâi, Iordache locul doi și apoi au făcut schimb. Frumos, m-au făcut să mă simt fain! Acum… Câteva persoane tot urlau în gura mare că sunt mândre că sunt români. Eu cred că se mulțumesc prea ușor, o astfel de performanță- deși chiar e mare lucru- nu e destul pentru a permite unui întreg popor să emane mândrie patriotică…

În ziar scrie una, pe poster scrie alta, mama ei de cultură! Așteptam și eu, nițel curios, noaptea muzeelor. Încă sunt în Galați deci îmi doream să văd ceva interesant și pe aici… În ziar scrie că se va intra gratuit la muzeu pe data de 18 Mai(adică azi) între orele 10:00 și 18:00. Pe posterul care pare oficial scrie că intrarea va fi liberă în noaptea dintre 19 și 20 Mai, între orele 18:00 și 01:00. Să moară franța! Îmi doresc să mă duc, sunt curios câți consăteni gălățeni vor gusta gratuitatea.

Și să iasă Soarele, frate! Vă pup!

Sursa foto: free-extras.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.