69

De modalități de a purta o conversație, a avea succes, a face sex, a bea, a folosi Facebook-ul, a trimite un mail, a-ți găsi o iubită și lista poate continua la nesfârșit.

Mi se pare cea mai mare tâmpenie și sincer, nu înțeleg de ce oamenii chiar adoră să citească blog post-uri de genul. Da, oferă sfaturi relevante să zicem, dacă ești un homofob(om cu fobie de oameni? asta e termenul?) să zicem că te poate ajuta pentru prima ta ieșire curajoasă în societate. Dar cum credeți că a căpătat respectivul experiența de a scrie sfaturile cu pricina?

Lucrurile astea se învață ACOLO, afară, unde e lumea reală. Pur și simplu nu sunt reguli! Degeaba bagi să citești zeci de mii de sfaturi și despre tipare/tipologii. În momentul în care ai să fii face-to-face cu o persoană reală totul se schimbă. Sfaturile alea chică dacă tu le iei for granted și e trist. „69 subiecte de conversație” – da succes să le ții minte, eventual notează-le pe un carnețel și ia-l cu tine la întâlnirea vieții pentru că o să te ajute foarte mult! NOT!

E ciudat faptul că aceste post-uri sunt din ce în ce mai bine privite, lucru ce le face să apară ca ciupercile după ploaie. Nu ar trebui ca cititorii să încurajeze treaba asta! Ar trebui ca voi, cei ce le apreciați să creșteți o pereche de boașe și să ieșiți în lumea reală și să experimentați.

Interacționați cu oamenii, doar așa o să învățați ce merge spus, ce glumă merită făcută, ce subiect va naște ditamai debate-ul și-așa mai departe!

Copilul cu întrebări din mine e curios. Ce post-uri de genul ați citit în ultima perioadă? Cât de folositoare au fost?

4 thoughts on “69

 1. Pingback: Fuck dă sistem! « New is always better!
 2. Marlena Hij says:

  Pentru ca am avut o epifanie si mi-am realizat scopul pe acest Pamant! :)))

  Răspunde
 3. Marlena Hij says:

  http://www.miresedisperate.ro/articole/Cum-faci-un-barbat-sa-te-ceara-de-sotie-10-moduri-prin-care-il-determini-sa-ti-dea-inelul-1401.html ….si asta pentru ca sunt fond de nr-ul 10!

  Articolul asta l-am citit de curand si e ground breaking!
  Recomand!

  Mi se pare o initiativa potrivita pentru contextul actual in care feminismul a ucis femeia!
  Astea sunt adevaratele problemele ale societatii noastre, anume, ca sexul frumos si slab se indeparteaza din ce in ce mai tare de scopul primar – incubator de copiii.

  Din motivele mentionate mai sus, mi se pare foarte folositor un articol de genu’ :))
  Si legat de credibiltatea autorului posturilor de acest tip, ma intreb totusi daca cine a scris are simbolul fericirii eterne pe deget, am google-it dar nu am aflat nimic de ajutor! 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.