6, vine ANAF! Latrina 3 a fost cenzurată?

Luni, 19 octombrie a fost o zi demnă de trecut în analele situaţiilor “superbe” care se pot întâmpla în Românica. ANAF a anunţat o ditamai operaţiunea, intitulată “Cristal”, prin care vor să verifice angrosiştii. Printre cei verificaţi figurează şi depozitul de ţoale “Galgros” din Galaţi.

Şi mno, pe hârtie şi în comunicatul de presă, acţiunea sună fabulos de mişto. Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

Iată că luni dimineaţă, la ora 10,30, majoritatea standurilor din “Galgros” Galaţi erau închise – pe uşă scria un frumos “Renovare” – susţine un cititor care a trecut pe acolo. La prânz, când o altă persoană a trecut pe acolo, totul revenise la normal.

Ce înseamnă asta? Păi comercianţii “oneşti” aflaseră că vine ciuma ANAF şi imediat au găsit o eschivă. Amu’ să vedem dacă inspectorii Direcţiei Antifraudă vor mai face o încercare sau dacă se vor lăsa pe-o ureche.

Un primar PSD a cenzurat o anchetă Latrina 3

O altă chestie “frumoasă” s-a întâmplat la Năvodari. Tipul ăsta susţine că primarul o tăiat fizic toate cablurile din localitate, pentru ca electoratul să nu poată vedea o anchetă despre el.

Dacă v-aș spune că un primar din România a tăiat cablul în tot orașul ca să nu se vadă ancheta mea despre el, ați zice…

Publicată de Alex Nedea pe Luni, 19 octombrie 2015

C-o fi aşa sau nu… Permiteţi-mi să am dubii. Nu de alta, dar Latrina 3 nu este tocmai o sursă de informare de încredere.

Poate că merg prea departe, dar cum ar fi ca totul să fie doar o metodă de viralizare a subiectului? De genul “Materialul ăsta a fost cenzurat în 99999 de planete şi universuri paralele, dar noi am reuşit să vi-l punem la dispoziţie” – mă rog, cancerul de genul ăsta este foarte eficient în rândul dobitoacelor devoratoare de absolut orice mişună pe interneţ.

Apoi, Carmen Avram, o mai făcut şi chestii de-astea:

Se ştie că cea mai bună metodă de a deveni popular este să acuzi că ţi s-a pus pumnul în gură. Sau, mă rog, aşa cred eu.

1 thought on “6, vine ANAF! Latrina 3 a fost cenzurată?

  1. cKy says:

    Latrina 3 putea cere rapid companiilor de cablu să întărească acuzele. Ok, pe RDS ăștia au boală, dar se înțeleg bine cu UPC

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.