6, bă, vine Adi!

Ziua de astăzi fu plină zău şi din fericire, fu plină în sensul bun al cuvântului. Aşa că, hai să fie plină până la capăt! Adică până pe la 3 dimineaţa, aşa(mâine mă duc doar la munci, ce mama mă-sii?!). Am câştigat, am creat, am dat parţial, am băut bere, am spamat pe Facebook şi Raluca îmi propune să-mi mai şi imaginez…

În mare măsură sunt mulţumit de cursul vieţii mele până în momentul de faţă. Am bulşitat multe chestii, am greşit faţă de multe persoane(uneori mi-am cerut scuze, de multe ori nu), am atins multe lucruri faine, mi-am făcut nişte prieteni foarte tari(puţini but it is not about quantity but about quality) şi încet-încet cresc în direcţia dorită de mine.

În ceea ce priveşte cariera, în momentul de faţă sunt 100% sigur de ceea ce vreau să fac, dar dacă stau să mă gândesc mai bine, ar mai fi 6 alternative frumoase, 6 ca să păstram ideea(click, bă):

1.Pilot, frate! Toată lumea vrea să zboare! Dar să moară franţa de nu mi-ar fi plăcut tare mult să fiu pilot de vânătoare! Spun de vânătoare pentru că pilot la Tarom, de exemplu, e ceva de genul şofer de autobuz(booooring!).

2.Actor. Experienţa din liceu m-a făcut să mă îndrăgostesc de arta asta, aplauzele sunt geniale! Păcat că nu este recunoscută la adevărata valoare în România…

3.Speaker. Sincer, sper să ating “meseria” asta la un anumit moment, peste vreo 7 ani. E bestial să vorbeşti în public şi să reuşeşti să transmiţi ceea ce simţi şi crezi celor din sală.

4.Organizator de evenimente. Asta din AIESEC mi se trage! Am fost membru în atât de multe comitete de organizare încât m-aş vedea făcând asta for a living. Ador să fiu mega agitat şi cu o grămadă de lucruri de făcut.

5.Chitarist/rockstar. Chiar mai trebuie să dezvolt? Orice geek îndrăgostit de muzica bună s-a visat la un moment dat pe o scenă uriaşă cu o chitară bestială privind cum crowd-ul se dezlănţuie. Crowd surfing fac eu în cel mult doi ani!

6.Politician. Detest politica dar simt că dacă aş ajunge acolo sus aş găsi o modalitate de a face lucrurile cum trebuie, de a tăia din cheltuielile inutile pe care le fac liderii *introdu cuvântul cu p aici*.

There you have it! Mai presus de toate, când mă fac mare vreau să mă fac bogat, bă! În spiritul lepşei, o voi da la rândul meu mai departe către Gabi şi Raluca.

1 thought on “6, bă, vine Adi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.