5 persoane pe care doar în Galați le poți întâlni

Din moment ce Galațiul e un oraș măricel pentru România, e clar că pe lângă monumente, parcuri și Dunăre, trebuie să mai aibă și alte chestii reprezentative. Amu, despre ce altceva poate fi vorba dacă nu despre oameni?! Și nu orice fel de oameni, ci acele persoane care sunt cele mai speciale! Ar fi trebuit să am și poze…

Evident că ideea articolului vine de aici.

Bun, așadar, 5 persoane pe care doar în Galați le poți întâlni:

1. Moș Crăciun. Fie vară, toamnă sau iarnă, Galațiul are un Moș Crăciun propriu. Îmbrăcat complet în roșu, cu părul și barba albă și cu o căciulă roșie pe sfeclă. Îl vedeți mai mereu vis-a-vis de Vodafone sau în Micro 19 vis-a-vis de Farmacie. E oarecum inofensiv și nu tocmai vorbăreț și dacă nu mă înșel nu pute foarte tare. Avea și clopoței într-o perioadă, amu nu mai știu…

2. Nebuna fără școală. Tanti asta poate fi întâlnită cel mai des pe la Nespălata. Cele mai mare șanse of tracking her down le aveți dacă echipa voastră include și-o fată :)) E bună pe post de momeală căci nebuna va veni aplicând următoarea replică:
-Unde înveți? Nu-mi dai și mie o țigară? Zi fă unde înveți!

3. Zâmbărețul. Aista e un nene de vreo 50-60 de ani. Eu cel mai des l-am văzut la Parfumul Teilor, în complex acolo. Nu l-aș categorisi drept un exemplu negativ căci omul e antidot pentru depresie. Tot ce trebuie să faci este să te uiți la el și să-l saluți. O să explodeze în cel mai grozav, sincer și pur râs pe care l-ai văzut în viața ta!

4. Tipa care-a mâncat-o pe Elodia. Nu poate fi trecută cu vederea căci burta ei e mai mare decât mine și o ține mereu la vedere :)) Am văzut-o prin autobuz destul de des și prin zona Nespălata de-asemenea. O recunoașteți după burta incredibilă ce atârnă mereu, limbajul de autobază împuțită și părul de la subraț.

5. Dumitru Nicolae. Fostul primar poate fi observat cam zi de zi stând singur pe o bancă a falezei superioare. Cum era aia? „From hero to zero!”?

Hai să vedem, cine ar mai merge trecut în listă? Lăsați numele și descrierea în comentarii și eventual, lăsați și o zonă în care poate fi zărit specimenul.

4 thoughts on “5 persoane pe care doar în Galați le poți întâlni

 1. Elena says:

  Si un nene care arata exact ca un pirat si se uita urat la oameni. Eu l-am vazut la casa rosie si .. E cam creepy sa treci pe langa un pirat pe strada. O.o

  Răspunde
 2. Elena says:

  Zamfir Ioan. Un roacăr un pic nebun care si-a pierdut casa la pariuri si pe facebook lasa comentarii idioate gen: TU ROACARA MANELISTA, EU SUNT JESUS CHRIST SUPERSTAR,etc. E legenda omu’. Eu l-am vazut pe la lmk, la posta din zona lmk-ului si pe faleza.. ( numele lui de facebook e : Zamfir Ioan sau Ioan Zamfir. Are 2 conturi. ) ^^

  Răspunde
 3. Alexandra says:

  Omul ala de prin statia din centru care zice mereu ceva de-un lup si salam sasesc. din diferite surse,stiu ca are certificat care dovedeste ca are probleme mentale. oricum,uneori e simpatico-dubios cu ranjetu-i specific.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.