3 în 1 și șocant!

Consider că e foarte bine să fii informat cu ce se mai întâmplă prin lumea asta. În fiecare zi apar unele chestii folositoare în timp ce altele sunt pur și simplu amuzante.

Câteva femei din Zimbabwe sunt acuzate de viol în cadrul unor ritualuri. „O femeie mi-a aruncat apă pe față și mi-a injectat ceva care mi-a dat o puternică dorință sexuală.”, ”Au oprit mașina în dreptul meu și m-au obligat să fac sex cu ele folosind prezervativul. Când au terminat, m-au lăsat în boscheți gol.”. Sunt mărturiile câtorva bărbați agresați de aceste femei. Autoritățile le-au capturat pe aceste femei și acum le judecă. Sincer, habar n-am despre legea din România dar e clar că legea din Zimbabwe nu conține nici un detaliu despre infracțiunea viol atunci când este comisă de o femeie. Oare de ce?!

Occupy Wall Street – primăriile multor orașe s-au săturat. În ultimele zile tot mai multe camping-uri ale protestanților americani au fost evacuate de către autoritățile locale. Mi se pare normal. Totul s-a transformat într-o gloată de oameni ce preferă să locuiască într-un cort într-un parc pe timpul nopții, făcând scandări în timpul zilei. „We are unstoppable, another world is possible!” – păi faceți ceva bă! În ritmul ăsta nu veți realiza nimic dacă absolut tot ce faceți este să ocupați câte un parc și să vă lăsați împinși de poliție după ceva timp. Patetic…

World War II is back! Now on Twitter!
Ideea aparține unui manager de marketing de la o revistă din Oxford. Sincer, înțeleg perfect de ce numărul de foloweri a acestui proiect pe Twitter a crescut enorm de la data lansării(25.08.2011) atingând în momentul de față 144513 cu tot cu mine. Am impresia că majoritatea sunt americani și asiatici. Primii probabil știu despre al doilea război mondial că a fost început de un tip posedat de diavol, cu mustață, ce voia să domine lumea dar că au intervenit ei și împreună cu sfințenia lui dumnizău au adus totul la normal, în timp ce asiaticii, la cât de mulți sunt au pierdut în timp toată esența, cunoscând doar că „fu un război la un moment dat prin Europa; nu mai știu cum s-a terminat dar a pornit din lipsa de suși sau orez.”. @RealtimeWWII în caz că vă pasionează.

Deci, da!

3 thoughts on “3 în 1 și șocant!

 1. Catalin Blindu says:

  Ei , sa nu mergem pana acolo . Acum ca stau mai bine sa ma gandesc , respectivii barbati au facut plangere , asa ca respectivele femei erau obeze , halterofile sau Nikite .

  Răspunde
 2. Adi says:

  A-ha! Deci există lege la noi care condamnă așa ceva… Doar să fie obeză, halterofilă sau Nikita violatoarea… Cam ăstea ar fi singurele motive pentru care un bărbat ar face plângere. Nu?

  Răspunde
 3. Catalin Blindu says:

  Art. 197 CP Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, prin constrângerea acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

  Nu se tine cont de sexul agresorului , doar de varsta si incapacitatea victimei . Desigur , in fanteziile mele niciodata nu s-a facut o astfel de plangere :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.