3 chestii faine care nu-mi plac

Doar pentru că un lucru/eveniment/activitate sună bine, nu înseamnă că o să și fie bine. Nu prea mai am timp liber în ultima perioadă căci m-am aglomerat ca un cretin cu zeci de mici lucruri pe care vreau să le fac sau să le învăț.

Anyway, având în vedere că nu vă pasă foarte tare, să trec la subiect, zic.

1. Voluntariatul și beneficiile lui
Am fost aproape 2 ani voluntar în AIESEC. Am învățat o grămadă de lucruri folositoare și am cunoscut sute de oameni faini. Evident, pe banii mei; motiv pentru care am și plecat.
Ideea e că, bag mâna în foc, majoritatea persoanelor interesate de dezvoltarea lor personală și profesională ar face voluntariat atât timp cât li se oferă niște beneficii clare. „Nu câștigi bani dar uite că îți poți îmbogăți CV-ul, poți pleca la practică în străinătate, poți investiga diferite lucruri, ai acces la rețeaua internațională de membri sau poți pune în practică ce înveți la școală.” Amu, dacă tu crezi că un om care chiar gândește cât de cât o să se îndrăgostească de ONG-ul tău doar pentru nume, fie te înșeli, fie îți dorești doar hipioți inadaptați. Dau detalii mai multe într-o postare separată.

2. Muzica aia faină
Treceam azi pe lângă un gard, pe Domnească și observ un poster cu Jazz Fest. În primă instanță nu am băgat de seamă dar de îndată ce hamsterul a început să învârtă puțin rotița din capul meu m-am întors. Pentru un oraș certat cu genul ăsta de muzică live, mi se pare cam exagerat să faci un festival de jazz. Take it slow, încet încet, până când îi dă lumea de gust. Abia atunci poți fute un bilet de 50 de lei și să aduci niște trupe „renumite”. Am pus ghilimele pentru că, deși îmi place jazz-ul, nu pot spune că am habar de foarte multe band-uri.

3. Aroganța în mediul profesional
Luni mi s-a propus un post oarecum full time la ziarul local. Evident că „daaaaa! da-da! da!” fu reacția mea. Iarăși vine vorba de pregătire. Nu pot spune că am fost surprins căci încep să fiu bun la cititul oamenilor… sau poate pur și simplu judec lumea la macsim! Viitorul meu șef e probabil cel mai genial rocker/bicker din lume. Țurai! Tipul care o să mă pregătească e genul ăla de om bășinos care doar pentru că știe să facă ceva ce tu nu știi se simte urcat pe un munte de 3000 de metri, pișându-se peste tine- care ești la poalele muntelui- cu un falnic mădular de 1 metru lungime. Tre să mi-l pun la punct…

Și-acum sper să vină cineva să mă contrazică.

1 thought on “3 chestii faine care nu-mi plac

  1. Carp Adrian says:

    stiu ca ai spus “sa vina cineva sa ma contrazica” eu nu o sa fac asta eu doar vreau sa spun un lucru pe care deja il stiai si daca nu il stiai “asta e lumea in care traim (realitatea cruda)” si cred ca fiecare dintre noi , intr.un fel sau altul sa confruntat cu cele relatate de tine . succes in continuare in a intelege gandirea umana 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.