Zvon: La Auchan Galaţi ar urma să se facă cinema

By | septembrie 11, 2015
cinegrand cinema auchan

Circulă un zvon prin Galaţi de vreo zi sau două. L-am auzit din mai multe părţi aşa că vineri m-am gândit să caut să văd dacă există vreun sâmbure de adevăr.

Am început cu metoda clasică: Google -> auchan galaţi cinema. Nimic.

Sunt ştiri care anunţă o deschidere de cinematograf în Bucureşti. Sălile aparţin unei companii din India, CineGrand.

Am putea-o da pe aia cu „la Combinat sunt indieni, deci ar mai putea veni şi indienii de la CineGrand la Galaţi”. Din păcate nu am găsit absolut nicio chestie care să lege Auchan. Nepi sau CineGrand de oraşul nostru.

Apoi am mers pe site-ul Primăriei Galaţi şi am căutat la autorizaţii de construcţie şi chestii. Nimic, absolut nimic în zona unde este amplasat Auchan-ul.

Pe 1 septembrie s-a finalizat tot procesul de fuziune prin absorbţie dintre Auchan şi Real – cu tot cu chestiile juridice. Şi cam atât…

Amu’, mă întreb cum ar fi dacă Auchan ar face mişcarea asta. Un multiplex în zona aia ar face ca „mall-ul” de pe Coşbuc să se ducă aproape complet la vale?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

4 thoughts on “Zvon: La Auchan Galaţi ar urma să se facă cinema

  1. Adi

   Nu.

   Branzan, de la asociatia „Galati, orasul meu”, spuse ca tot la Shopping City e cel mai probabil.

   La anul e campanie electorala, sa nu uitam…

   Reply
   1. Laura

    Hihihi… ma rog sa rad degeaba. Dar, complexul comercial de pe Cosbuc este al lui Nepi. Asa cum este mall-ul din Braila. Cel putin deocamdata nu exista interes din partea conducerii Nepi de a face cinema si la Galati (cumva, adica, sa ridice rangul complexului). Sunt niste calcule si studii de piata facute inca din momentul in care s-au hotarat sa ridice centrul comercial la Galati. Sa dea Domnul sa existe legatura intre campania electorala si cinematograful de la Galati… desi nu vad cum… si in niciun caz pe Cosbuc

    Reply
 1. Lucaci Levin Andrei

  Este important ca firma care face cinema sa fie franciza deoarece daca face Danut S.R.L. cinema cu filme din 2010 nu o sa vina nimeni cum era la cinema-ul din Modern. Eu daca vreau sa vad un film vreau sa il vad in prima saptamana de lansare, nu dupa x perioada de timp cand este la un click distanta.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *