ZECE pentru Voiculescu! Să ne bucurăm şi să trecem peste

By | august 8, 2014

Vineri, 8 august 2014, este una dintre zilele care trebuie ţinută minte. Nu pentru că Voiculescu a luat zece ani de puşcărie cu executare, sau pentru că sediul anTENa 3 a fost confiscat, ci pentru că justiţia a dovedit – în sfârşit! – că are puterea să ia decizia corectă (în opinia mea) în condiţii de presiune maximă. Şi dacă stăm să ne gândim bine, presiunea nu a fost exercitată de latrina 3 – gâdea şi restul de lingăi de căcat -, ci de populaţie.

Extrem de mulţi oameni au cerut informal condamnarea lui Voiculescu. „Bucuria” e cu atât mai mare cu cât i s-au şi confiscat mogulului o groază de bunuri şi bani. Ghilimele la bucurie pentru că mi se pare paradoxal să te bucuri când se face dreptate.

Cu toate astea, eu sunt de părere că ar trebui să trecem peste repejor. Ăsta e doar începutul, un fel de pas mic în sensul bun.

Mai sunt mulţi care trebuie să aibă aceeaşi soartă ca a lui Voiculescu. Au supt din banii statului cu şapte guri, au falimentat cam tot ce s-a putut, şi-au adunat averi colosale. Baronul de Brăila, Gheorghe Bunea Stancu e doar unul dintre exemple.

Să înceapă curăţenia!

De-asemenea, îmi doresc să se închidă toată presă care şi-a uitat scopul. Mergeţi în plm şi lucraţi în PR!

foto: vice.com

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

2 thoughts on “ZECE pentru Voiculescu! Să ne bucurăm şi să trecem peste

  1. Lospa

    In 3, maxim 4 ani o sa-l vedem pe Voiculescu liber. Plus cautiuni intre timp, dar asta-i alta poveste!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *